25.04.2024 16:39 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Відсіч на Банковій закличе українську владу відмовитись від євразійства

Біля приміщення адміністрації президента 22 серпня 2013 року о 13.00 (вул. Банкова, 11 вхід з боку вул. Інститутської) активісти руху «Відсіч» звертатимуть увагу української влади на «ненадійність» такого стратегічного партнера як Росія.

Владі відкриють очі на системні антиукраїнські дії Великого Брата. Спочатку – відмова знизити «братню» ціну на газ (Росія знижує її кому завгодно, але не Україні). Після цього – ліквідація квот на безмитне ввезення українських труб. Потім – численні заборони на експорт до Росії українського м’яса, сирів, шоколаду. За ними – складання чорного списку «ризикованих» українських підприємств, до якого увійшли найбільші українські експортери. Далі – цинічне вбивство російськими прикордонниками українських рибалок в Азовському морі й не менш цинічне захоплення російськими автоматниками будівлі соціально-культурного центру в Севастополі. І нарешті з 14 серпня – повна блокада ввезення українських товарів на територію Росії з погрозами зробити таку модель стосунків постійною.

Учасники акції передадуть президенту України звернення з вимогами відмовитись від євразійського вектору розвитку, звернути увагу на інші ринки, спираючись на більш надійних партнерів, провадити політику зниження залежності від Росії, в тому числі протидіяти експансії в Україну російського капіталу, гуманітарного продукту в засобах масової інформації та іншим речам, які загрожують національній безпеці України.

Також українців закличуть розпочати кампанію бойкоту російських товарів й роздаватимуть їх українські та закордонні аналоги, які є кращими за російські за ціною та якістю.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-08-2013 7:10 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100