28.03.2024 20:56 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Ідентифіковано беркутівця, який побив нардепа Едуарда Леонова. Фото

 

 

В результаті аналізу відеоматеріалів вдалося ідентифікувати «беркутівця», який під час штурму Київради 19 серпня атакував нардепів-"свободівців" Павла Кириленка та Едуарда Леонова.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив активіст Євген Карась.

«Після марудної праці аналізу кількох відеоматеріалів удалося остаточно нормально ідентифікувати свавільного „беркутівця“. Того самого, що під час штурму Київради порвав сорочку на нардепу-»свободівцю" Павлу Кириленку. Вже у приміщенні цей же «правоохоронець» ударив берцем по нозі та заїхав по обличчю «свободівцю» Едуарду Леонову. Як бачимо у цього спецназівця східний типаж рис обличчя", – зазначає активіст.

За його словами, «і Леонов, і Кириленко отримали стусани від міліції не тому що вони нардепи, а навпаки — саме тому, що були одягнені, як звичайні громадяни. Вони не були в дорогих ділових костюмах».

«Міліція заявляє, що нічого не відбулося і гальмує кримінальну справу. Навіть коли побили двох депутатів», — додає активіст.

Нагадаємо, 19 серпня 2013 року під час сутичок із представниками «Беркута» під Київрадою постраждали народні депутати Едуард Леонов («Свобода») та Роман Чернега (УДАР).

 

 

Окрім того внаслідок побиття співробітниками «Беркуту» нардеп Степан Кубів був госпіталізований до лікарні «Феофанія».

У свою чергу в міліції заявили, що під час сутичок під КМДА постраждав щонайменше один із правоохоронців, а народні депутати Арсеній Яценюк і Андрій Іллєнко розбили вікно Київради.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-09-2013 10:18 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100