25.04.2024 01:49 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Томенко звертає увагу на відновлення базару біля ЦВК

Опозиція перебуває у занадто великій ейфорії від так званої європейськості Януковича. Про це заявив народний депутат Микола Томенко в ефірі радіо «Ера», коментуючи нинішню співпрацю влади та опозиції в процесі євроінтеграції України та напередодні проведення саміту Україна-ЄС.

Він відзначив позитивом, що в парламенті так звані євроінтеграційні законопроекти голосуються конституційною більшістю. Натомість застеріг опозицію від надмірної ейфорії щодо так званої європейськості партії регіонів та команди Віктора Януковича.

Для прикладу різниці між теорією і практикою європейськості нашої влади, він навів прийняття на вимогу опозиції та європейських структур законопроекту щодо проведення довиборів 15 грудня у п’яти округах.

«Одразу ж після цього влада відновила базар біля ЦВК, щоб в разі поганих результатів не допустити мітингів чи акцій протесту. І таких випадків можна наводити сотнями. Тому я стурбований занадто великою ейфорією в опозиційному середовищі щодо того, що Віктор Янукович став європейською людиною, а його команда почала діяти у європейському контексті. Вже чути навіть думки про те, що на певний період треба зупинити мітинги і демонстрації від опозиції, і «взявшись за руку» з владою, рухатись в бік Європи», – зазначив народний депутат.

На переконання Миколи Томенка, те, що відбувається, цілком очевидно – команда Януковича не змогла знайти спільної мови з Росією, і тому сьогодні змушена обрати європейський вектор.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 2-10-2013 22:12 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100