28.03.2024 11:49 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Регіонал-голова ЦВК Охендовський розповів журналістам фантастичну байку про свій годинник за 50-60 тисяч доларів

 

 

Глава ЦВК від партії регіонів Михайло Охендовський заявляє, що може собі дозволити носити дорогий годинник вартістю 50-60 тисяч доларів.

Про це він сказав, коментуючи фото кореспондента Комерсант-Україна, на якому зображений його годинник німецької марки A. Lange & Sohne (модель Lange 1. Time Zone).

«Цьому годиннику вже сім років. У жовтні 2006 року в мене народилися дві дочки. І у зв'язку із цим ми із дружиною обмінялися пам'ятними подарунками. З того моменту я ношу цей годинник майже щодня, що можна легко побачити на архівних світлинах», — сказав він.

«Наші доходи за попередні періоди цілком дозволяли нам робити такі покупки», — підкреслив він.

Він додав, що до призначення у ЦВК у лютому 2004 року він «багато років займався юридичною практикою», а дружина тоді займалася підприємницькою діяльністю, а зараз вона приватний нотаріус.

«Згідно з декларацією про доходи за 2005 рік, мій сукупний дохід склав 1 млн 238 тис. 362 грн. Основна частина цієї суми — дохід від продажу раніше придбаних цінних паперів. Дохід моєї дружини за той же період — 596 тис. 206 грн. А тепер давайте разом подумаємо, могли ми собі дозволити такі подарунки, якщо курс долара тоді був близько 5 грн? Могли», — розповів фантастичну байку журналісту регіонал-голова ЦВК Михайло Охендовський.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-10-2013 22:04 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100