29.03.2024 07:32 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Гладчук став першим, у кого ЦВК прийняла документи на реєстрацію кандидатом у народні депутати. Документ

 

 

Редактор опозиційного інтернет-видання sprotiv.org і газети «Молодіжні хроніки», відомий столичний громадський активіст і політик Вадим Гладчук став першим громадянином, у якого ЦВК прийняла документи на реєстрацію кандидатом у народні депутати на повторних виборах. Гладчук знову балотуватиметься у 223 окрузі Києва.

 

 

Вадим Гладчук, головний редактор інтернет-видання sprotiv.org і газети «Молодіжні Хроніки» довгий час керує потужними всеукраїнськими молодіжними громадськими організаціями «Молодь — надія України» та ГК «Громадський спротив». Став популярним серед киян за захист історичної спадщини столиці, зелених насаджень Києва. У свій час був наймолодшим кандидатом у мери Києва, зайнявши в гонці четверте місце.

Згодом направив діяльність очолюваних ним організацій на боротьбу з Тендерною палатою України — позаконституційної організації , що взяла під контроль мільярди державних коштів, які направлялися на держзакупівлі. За сфабрикованою кримінальною справою був кинутий у СІЗО, однак виграв всі справи в судах і був звільнений. Діяльність Гладчука змусила Верховну Раду у підсумку визнати Тендерну палату корупційним органом і ліквідувати її .

У передвиборній програмі Вадима Гладчука на повторних виборах 15 грудня 2013 року говориться про введення в Україні повнофункціонального суду присяжних за західними зразками, мораторій на нові податки, зменшенні податкового навантаження для малого бізнесу, захист свободи слова, боротьбу з корупцією, зокрема, у сфері держзакупівель.

З повним текстом передвиборної програми громадяни можуть ознайомитися на сторінках часопису «Спротив».

Телефон, за яким виборці можуть особисто зв'язатися з кандидатом у народні депутати Вадимом Гладчуком — (050 ) 462-94-15 .

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 16-10-2013 15:50 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100