17.04.2024 02:52 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тягнибок продовжує ганьбитися зв'язками з неофашистами

Партія «Свобода» і далі хизується своєю співпрацею з європейськими маргінальними неофашистами.

Днями на сайті «Свобода» вийшло повідомлення про зустріч заступника керівника фракції Андрія Мохника з представниками італійської партії «Форца Нова».

"Свободівець Андрій Мохник підкреслив: "Постійні зустрічі представників двох націоналістичних партій, системне обговорення спільних проблем та узгодження діяльности націоналістів – це приклад гарної співпраці між партіями ВО «Свобода» та «Форца нова», – пише сайт «Свободи».

 

 

Інакше ніж неонацистами партію «Форца Нова» не називають.

Але важливо навіть не це. «Форца Нова» – реальні маргінали, що не мають жодного депутата в жодній з палат парламенту Італії. На останніх виборах в Італії «Форца Нова» набрала 0,26 відсотків голосів.

Тоді як «Свобода», як би до неї не ставилися, має фракцію в українському парламенті з підтримкою в сорок разів більше. Але перехід на якісно новий рівень не заважає «Свободі» й далі копирсатися на політичному смітнику Європи.

Лідер «Форца Нова» Фіоре в інтерв'ю британській газеті «Гардіан» сказав, що був би радий визначенню «фашист» на свою адресу.

У 1985 році Фіоре був заочно засуджений в Італії за участь у політичному крилі фашистської терористичної групи ARN, озброєне крило якої вбило 85 осіб у болонському теракті в 1980 році.

 

 

Це не перший раз, коли «Свобода» дискредитує себе зв'язками з європейськими нео-фашистами.

Влітку вони повідомили про продуктивний візит делегації «Свободи» до неонацистів Німеччини, які є руконепотискаємими в тій державі.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 17-10-2013 8:27 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100