17.04.2024 02:13 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Передвиборна програма кандидата у народні депутати Вадима Гладчука

Передвиборна програма кандидата у депутати
ГЛАДЧУКА ВАДИМА ФЕДОРОВИЧА

ЗА ДЕМОКРАТІЮ, ПРОТИ КОРУПЦІЇ!

Сьогодні перед нами вибір: жити у вільній країні, якою керуватимуть чесні політики відповідно до волі народу й власної совісті, або продатись пройдисвітам і брехунам за пайки, подачки, пусті обіцянки. Вірю, що ми зробимо правильний вибір.

Обираючи своє майбутнє, не будемо підтримувати тих, хто шукає шлях до нашого серця через шлунок або зловживає службовим становищем на роботі, нав'язуючи нам вибір олігархів, чиновників, начальства.

Не повіримо дорогій політичній рекламі, розвішаній на кожному стовпі самозакоханими бандитами за кошти, вкрадені у нас.

Нам не потрібні у парламенті ані висуванці злочинного режиму, що брехнею і свавіллям дискредитував себе, ані «незалежні кандидати», що викидають мільйони на самовихваляння на телебаченні, не сміючи підняти голос проти гвалтування українського народу можновладцями, ані крикуни з групи підтримки засуджених злочинців, ані політичні трупи епохи червоного терору, винуватці голодоморів.

Наш вибір — правда, права людини, народовладдя та суд над злочинцями. Я відстоюватиму цей вибір за будь-яку ціну. Все життя я боровся і продовжуватиму боротись за права людини, кажучи правду, піднімаючи людей на боротьбу проти свавілля, критикуючи «високоповажних» брехунів та грабіжників у інтернет-виданні «Спротив» — sprotiv.org та у газеті «Молодіжні Хроніки».

У разі обрання народним депутатом України я ініціюватиму та доб'юся, щоб в Українській державі діяв Закон України «Про суд присяжних».

Будь-який повнолітній, дієздатний, несудимий громадянин на засадах відкритого жеребкування по списку виборців зможе взяти участь, як присяжний, у колегії з 12-ти присяжних, яка визнаватиме винними чи зніматиме обвинувачення з підсудних, визнаватиме або відкидатиме позовні вимоги в усіх кримінальних, адміністративних, цивільних, господарських судових процесах, у яких хоча б одна сторона заявила про недовіру до професійних суддів.

Залишаться у минулому абсурдні й репресивні судові процеси, на яких влада знищує інакомислячих, по-рейдерськи захоплює чуже майно, душить бізнес податками, вертить законом, мов дишлом, на користь хабарників та можновладців.

Інціюватиму зменшення податкового навантаження для бізнесу та мораторій на нові податки. Я виступатиму у парламенті за поетапне скорочення усіх податків (в Україні їх найбільше у світі — 135) та наполягатиму на ліквідації ПДВ.

Священне право людини критикувати усі неподобства та усіх негідників, думати що завгодно і чесно заявляти про свої переконання буде захищене Законом.

Чиновникам та грошовим мішкам буде заборонено втручатися у редакційну політику мас-медій і регулювати Інтернет.

Я доб'юся ліквідації антиконституційних органів, які займаються цензурою під виглядом захисту суспільної моралі.

Всі корупціонери, які продають Українську державу, торгують владою за гроші та «пиляють бюджет», будуть притягнуті до кримінальної відповідальності.

Я все життя прожив у Шевченківському районі Києва, 15 років займаюся громадською діяльністю. З таким досвідом я знаю та зможу, як депутат, захистити перлину столиці — Андріївський узвіз. Передусім я звернуся з депутатськими запитами щодо незаконного будівництва у цій частині Києва. Також із зацікавленими мешканцями ініціюватиму зміни до закону про статус міста Києва, що суттєво ускладнять варварську забудову столиці.

Не секрет, що колишній керівник нашого району хоче бути «недоторканним», сховатися від кримінальної відповідальності за парламентськими стінами. Голосуючи за мене, ви визнаєте злочинця винним. У разі обрання народним депутатом я доб'юся створення парламентської слідчої комісії із розслідування зловживань колишнього керівництва Шевченківської РДА.

* * *

Моя передвиборча програма — це ваші накази виборців, які я зобов'язуюся виконати на відповідальній посаді Народного депутата України.

Телефонуйте мені особисто за номером (050) 462-94-15.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 17-10-2013 8:58 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100