19.04.2024 16:49 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Новопризначений губернатор-фальсифікатор Сало розповів як ховався від Інтерполу. Відео

Новий голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало переховувався від Інтерполу в Україні і вважає, що «Беркут» не вривався у виборчу комісію у Первомайську.

Про це він розповів журналістам 5 каналу.

Новопризначеному керівнику Львівщини було неприємно, коли журналісти зустрілі його призначення вигуками «Ганьба!»

«А вам би було приємно, коли б вам кричали „Ганьба!“? Я бачив багато людей, які сприйняли нормально, і шість людей, які не сприйняли», — поділився губернатор.

 

 

Він обіцяє керуватись тими ж принципами роботи, які дозволили йому отримати «таку високу посаду» і каже, що його завданням є те, щоб «Львівщина його пізнала і полюбила».

Сало визнав, що його направили із МВС керувати діями правоохоронців під Окружним виборчкомом у Первомайську на виборах у 2012 році.

Проте, на його думку, бійці спецпідрозділів не вривалисьу ОВК.

«Беркут не забирав ніяких бюлетенів. Вони забезпечували охорону громадського порядку, а не виносили бюлетні», — каже Сало.

Губернатор розповів, що після приходу «помаранчевих» і оголошення його у міжнародний розшук, він переховувався в Україні.

«Я перебував на території України. Мене бачили дуже багато працівників правоохоронних органів. Бачили. Я з ними спілкувався. У мене було політичне переслідування», — переконаний Сало.

Як відомо, 31 жовтня указом президента Віктора Януковича губернатором Львівщини був призначений скандальновідомий Олег Сало.

Попередній очільник ОДА Віктор Шемчук пробув на посаді лише 244 дні, встановивши новий часовий мінімум перебування на цій посаді.

Журналісти зустріли нового губернатора вигуками «Ганьба!» та «Сало – на нари!»

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-11-2013 17:48 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100