19.04.2024 22:28 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Фаріон розкрила свою кличку в КДБ

Свободівка Ірина Фаріон якось загадково прокоментувала появу офіційних документів, які підтверджують її комуністичне минуле. «Орлиці не сповідаються перед гієнами», – сказала вона, відповідаючи на запитання журналістів центральних ЗМІ.

 

 

Погодьтеся, дивна відповідь. Хоча, в принципі, як і більшість публічних виступів пані Фаріон.

Чи то вона журналістів називала гієнами, чи ще когось, не зрозуміло. Треба ще вміти в одній фразі і ворогів образити, і комплімент собі зробити).

Але, як сказав мені по секрету один з нардепів-комуністів, вона неспроста  відповіласаме так.

«У структурі КДБ такі люди мали спеціальні клички, щоб їх не викрили. Фаріон дісталося прізвисько «Орлиця» за її неймовірну активність у поширенні російської мови. А гієнами називали тих, хто намагався викрити члена КДБ. Ось вам і метафора», – розповів комуніст.

Про вклад Ірини Фаріон у розвиток російської мови справді йдеться у рекомендації на неї секретаря комітету комсомолу ЛДУ ім. Івана Франка Степана Кубіва.

 

 

Якось дивно після цього читати нещодавню заяву Фаріон: «Мають роботу свободоненависники з медведчуківсько-промосковських та антинаціоналістичних сайтів знайти скалку в оці Ірини Фаріон. Колоди ж бо під своїми ногами не бачать. Начебто була я членом КПРС. Кажу вам, плебеї і лакеї, московські прихвосні, регіональні найманці, від кіпіянських до монтянсько-шельмо-мокрицьких — НІ. Тим, за кого ви мене намагаєтеся видавати, — ніколи не була».

Виявилось, що і цьому є пояснення...

За словами комуніста, Фаріон і досі є його однопартійкою, бо ж заяви на вихід із партії не писала.

«Більше того, але тихо (оглядається і стишує розмову) зараз Фаріон є діючим агентом ФСБ. У «Свободі» вона під прикриттям з метою розвалити цю партію зсередини. І мушу сказати, що місія її майже виконана. До речі, викриття її як члена КПРС – це теж частина плану», – додав нардеп.

«Цій орлиці вдалося не лише практично розвалити «Свободу», а й дискредитувати ідею єдиної української мови та монолітної України. Згадайте, наприклад, прогазпромівську позицію свободівців щодо видобутку сланцевого газу. Фаріон зробила більше для цього, ніж Компартія з Партією регіонів разом узяті», – розсміявся комуніст.

У КПУ не відкидають, що після закінчення спецоперації, «Орлиця» повернеться у лоно партії.

 

 

Омелян Чорнорот, Національне бюро розслідувань України

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-11-2013 22:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100