18.04.2024 19:08 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Студентів-медиків закрили у ВУЗі на час #Євромайдан

 

 

Коли в столиці проходив попереджувальний студентський страйк, студентів з Національного медичного університету імені О. О. Богомольця не випускали з території морфологічного корпусу, який знаходиться на проспекті Перемоги, 34.

Периметр університету патрулювала охорона, яка нікого в обід не випускала за територію. А зайти до корпусів можна було тільки зі студентським квитком.

«З самого ранку входи перекрила охорона. Спершу всі думали, що через приїзд міністра Раїси Богатирьової. Але згодом охорона так і не пішла, а почала нікого не випускати з корпусів. Один з викладачів розповів, що наказ від ректора про блокування дверей принесли о 12:30 на кожну кафедру. Потім, студентів всіх перевірили, чи вони присутні. Кого не було, поставили пропуски, і обіцяли, що якщо ми не ходитимемо на пари, то нас просто виженуть. Всі, хто пропустив сьогоднішній день, мають принести довідки, а якщо їх немає, то будуть писати пояснювальні», — розповіла одна зі студенток.

В обід до морфологічного корпусу університету прийшли студенти сусіднього КПІ, почали кликати на мітинг медиків, але їх прогнали охоронці. Тоді «КПІшники» кілька хвилин скандували перед входом «Ганьба».

В університеті, від такої інформації відхрещуються. Кажуть, заклад працював у штатному режимі, входи ніхто не перекривав.

27 листопада 2013 року Києвом пройшлись до 5 тисячі студентів різних навчальних закладів. Вимагали підписати Угоду з ЄС та зняти міністра Дмитра Табачника. Він у вівторок заявив, що закликає утриматись студентів від євромайданів.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-11-2013 16:34 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100