29.03.2024 16:31 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У 223 окрузі регіонали фальсифікуватимуть вибори для Пилипишина «за будь яку ціну» — аудозапис з кінотеатру «Зоряний»

Вночі журналіст Вадим Новицький отримав аудіозапис від людини, яка стверджує: була присутня на зборах членів та голів дільничних виборчих комісій від партії регіонів по 223 округу в кінотеатрі «Зоряний». Задля власної та безпеки рідних, імені свого ця людина не назвала. Тому стверджувати про достовірність отриманого запису — можливості немає.

Ми вирішили опублікувати отримані записи задля того, щоб упередити можливі провокації під час проведення перевиборів.

«На зборах були присутні також так звані «десятники» та «сотники» – люди які будуть керувати «тітушками» та відповідними членами ДВК:

— на кожній дільниці буде орієнтовно по 15 «тітушок» в середні та 15 зовні. Ті 15, що будуть працювати всередині, будуть наглядачами від різних технічних кандидатів і ними керуватиме «десятник».

— біля кожної дільниці буде стояти мікроавтобус для проведення так званих «каруселей»,  в автобусі буде відбуватися обмін бюлетенів, які будуть виносити з дільниць.

— «тітушки», що знаходяться на вулиці мають присікати можливі каруселі від «Свободи». На запитання з залу: «Як розрізняти своїх та свободівських карусельників?»  Кушнарьов відповів, що «десятникам» буде повідомлено про своїх карусельників. А повідомлять «сотники».

— більшістю членів  (яку у всіх без винятку комісіях має Партія Регіонів) ДВК  під час підрахунку голосів, буде прийнято рішення, про встановлення «червоної» лінії за яку не зможуть заходити спостерігачі, довірені особи та журналісти. Оскільки законодавством не зазначено де вони можуть перебувати під час підрахунку. Все це робиться для того, аби ніхто не міг відзняти на камеру куди будуть кластися бюлетені.

— ДВК має повідомити ОВК про закінчення підрахунку голосів, після чого ОВК повідомить на котру годину треба приїжджати з бюлетенями.

— автомобіль на якому будуть перевозити бюлетені буде обладнаний GPS навігатором. Цей автомобіль мають супроводжувати автобус з «тітушками», які мають бути постійно на зв’язку з  так званим «колцентром». «Десятники» телефонують «сотникам» та повідомляють де перебуває автомобіль з бюлетенями.

Віктор Кушнарьов зазначив: «Нам нужна победа любой ценой. Я подчеркиваю, любой ценой!»

Після того як Кушнарьов закінчив давати свої настанови, слово взяв, очевидно, його помічник, якого звати Андрій, та повідомив, що в нього на зв’язку постійно буде начальник ДАІ Києва та начальник Шевченківського РОВД,  так що будь-які питання щодо міліції, будуть вирішені відразу.

Також було повідомлено про те, що «тітушки » на ДВК мають заходити групками по 5 чоловік. Вони мають посміхатися, бути на позитиві, представлятися киянами або жителями області. У кожного має бути «легенда», де він навчається або працює. Молодикам порадили говорити, що вони студенти. «Тітушкам»  заборонили показувати будь-кому свій паспорт окрім міліції.

Окрім «тітушок» під ДВК будуть ще й 200 «мобільних тітушок» які будуть їздити  групами по 40 чоловік на 5-и  автобусах. Автобуси будуть запарковані у таких місцях, щоб в разі необхідності можна було швидко дістатись до ДВК або ОВК», — стверджує очевидець зборів.

 

Регіонал Віктор Кушнарьов

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 15-12-2013 9:58 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100