28.03.2024 18:42 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

КМДА мстить киянам за #Євромайдан: вартість проїзду зросте до 3 гривень. #Покращення

Проїзд у громадському транспорті Києва подорожчає з 25 січня 2014 року.

Про це заявив заступник голови Київської міськадміністрації Михайло Костюк.

«Введемо з 25 січня трьохгривневий тариф. Цей день обраний для того, щоб дати можливість киянам своєчасно купити проїзні на наступний місяць. Буде близько 10 проїзних квитків для пільгових категорій (наприклад, студенти) і звичайних киян», — сказав він.

За формою вони не зміняться — місячні на всі види транспорту, річні тощо — як зараз.

«Їхня ціна залишиться колишньою, а щодо деяких позицій навіть знизиться. Все це узаконено і вибудовано в систему. Більш конкретно ми розповімо на громадських слуханнях у четвер, 26 грудня», — запевняє заступник голови КМДА.

Як повідомляють арбузівські «Вести», до 3 гривень подорожчає проїзд і в метрополітені. Для цих цілей підприємство просто поміняє жетони — з нинішніх синіх на зелені.

До речі, скоро у вагонах столичного метро зникнуть монітори, на яких розміщувалася рекламна інформація.

Про це повідомила прес-служба комунального підприємства «Київський метрополітен».

У відомстві зазначили, що метрополітен не є власником цих відео-інформаційних систем, а лише є балансоутримувачем рухомого складу, в якому вони розміщені. Тому підприємство зобов’язане виконати наказ Департаменту суспільних комунікацій КМДА про демонтаж екранів.

«Схоже у КМДА вирішили підвищувати рентабельність метро не за рахунок реклами, а за рахунок напівпорожніх гаманців киян, що масово вийшли на #Євромайдан», вважає редактор часопису «Спротив» Вадим Гладчук та обіцяє разом з однодумцями подати позов до суду на незаконне рішення столичної мерії.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-12-2013 10:04 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100