19.04.2024 08:58 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Владислав Загоровка, побитий на Банковій за #Євромайдан потребує термінової фінансової допомоги. 2 фото

 

Стан здоров'я Владислава Загоровка, якого разом із ще дев’ятьма затриманими на Банкової, звіряче побили беркутівці 1 грудня 2013 року, погіршився.

Це саме той чоловік, який ледве не втратив зір, оскільки була загроза відшарування сітківки ока.

Стан здоров'я потерпілого викликав дискусії у у групі Євромайдан Фейсбука.

«6 січня 15:08, Тетяна Єгорова: Друзі, сьогодні зателефонувала родичка Світлани та Влада до мене: Добрый день,Татьяна! не знаю к кому обратиться...дело в том, что у Загоровка опять все плохо. Влада уже неделю как выписали с броварской больницы как бы на амбулаторное лечение, когда лежал в больнице никакого обследования не проводили. а у него каждый день температура и дикие головные боли. Сегодня Света мне позвонила, в отчаянии, у Влада температура 40, ноги отказывают, шел в кухню, упал. Фактически его не хотят лечить... «ЩО РОБИТИ?»

«Треба покласти Владислава в нормальну лікарню та серйозно лікувати. Але Владислав працює далекобійником, має трьох дітей, і його родині «Борис» не під силу. Давайте разом допоможемо! Підтримаємо СВОЇХ, тим більше — Різдво!», – пишуть у групі Євромайдан.

Натомість, як інформує Група підтримки родини Загоровко, вчора Влада забрала швидка. У нього була висока температура (причини якої на разі намагаються з'ясувати лікарі) і проблеми з ногою (через черепно-мозкову травму одна нога майже не рухається).

«Зараз температуру збили, він лежить у інфекційному відділенні. Після цього Світлана хотіла б перевести його до неврології. Лікування буде довгим і скоріше за все не менше трьох місяців потрібно для того щоб він зміг впевнено стати на ноги. Проблем вистачає, адже без скандалів і хабарів наші «лікарі» лікувати нормально не хочуть», – йдеться у пості.

Зараз група підтримки продовжує збирати гроші на допомогу постраждалій родині:

Отримувач: ПАО КБ ПриватБанк, Код отримувача (ОКПО, ЕГРПОУ): 14360570, Код банка отримувача (МФО): 305299, Рахунок отримувача: 29244825509100, Призначення платежу: для поповнення картки № 5168 7572 4307 8492, Загоровка Світлана Семенівна, жінка Владислава.

Від sprotiv.org:
Хто може допомогти, будь ласка, — зробіть це.
Навіть якщо ми скинемося по 20 грн. у Владислава будуть гроші на ліки і він не помре.

 

Владислав Загоровка з дітьми. Фото з соцмереж

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-01-2014 15:06 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100