18.04.2024 10:17 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Андрій Парубій – знову комендант #Євромайдан Фото

 

Про це повідомив сьогодні, 13 січня 2014 року, його колега по парламентській фракції «Батьківщини» Арсен Аваков.

Нардеп інформує в понеділок на своїй сторінці в мережі «Facebook»: «Передаю пост Коменданта Майдана Андрію Парубію, який повернувся. Радію, що він повернулся! З Андрієм у нас в усіх більше впевненості й сили!  Пост здав! Продовжуємо працювати разом у штабі Майдану. Йдемо на пікет до МВС. Разом – сила!».

 

 

Під час свят обов'язки коменданта #Євромайдан тимчасово виконував Арсен Аваков. Що викликало обурення глибоко віруючих людей, що несприймають содомітів.

У січні 2013 року у мережу потрапив відеозапис побачення Олександра Кірша з юнаком із Харкова. Герой роликів — 24 -річний харків'янин Станіслав Крисько, який захоплюється футболом і ставками на тоталізаторі.

Після публікації цього відео ( цікаве починається з 4:27 : Олександр Кірш розважається з хлопчиком from Galina Juk on Vimeo ) молода людина по Станіслав зробив заяву для преси та дав інтерв'ю.

За його словами, він познайомився з чоловіком, які опинилися Арсеном Аваковим, в кінці 2010 року на популярному сайті знайомств mamba.ru . За словами юнака, на своїй сторінці на цьому сайті Аваков використовував чужу фотографію — спортивного чоловіка середніх років. Після недовгої листування хлопець залишив Арсену свій номер, і він передзвонив в той же вечір, запропонувавши Станіславу гроші за надання йому сексуальних послуг, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 13-01-2014 13:47 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100