19.04.2024 02:17 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Депутати проголосували за тоталітарні зміни в Кримінальний кодекс. Колаж

 

Народні депутати України підтримали 16 січня 2014 року законопроект, що забезпечує посилення заходів щодо забезпечення безпеки суддів та їхніх сімей закон, який підтримали 235 народних депутатів.

Закон передбачає зміни законодавства про судоустрій, які посилюють заходи безпеки стосовно суддів, членів їх сімей, працівників суду і правоохоронних органів.

Крім того, закон спрощує процедуру притягнення до адміністративної відповідальності за прояв неповаги до суду.

Він також пропонує посилити відповідальність за дії, пов'язані з порушенням нормального функціонування транспорту, порушення правил проведення зборів, невиконання вимог компетентних державних органів.

Закон передбачає такі зміни в Кримінальний кодекс, як збільшення відповідальності за злочини, пов'язані з порушенням громадського порядку, втручання в роботу судових та правоохоронних органів.

Тепер рух у автоколонах з більш ніж 5 авто без узгодження с МВС караються штрафом від сорока до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на 1-2 роки з вилученням транспортного засобу.

Крім того, участь масових акціях «у масці, шоломі або з використанням інших засобів чи способів маскування» тягне за собою накладення штрафу.

Також Рада прийняла закони «Про внесення змін до деяких законодавчих актів україни щодо відповідальності за вчинення адміністративних правопорушень під час проведення футбольних матчів» (№3837) і" Про внесення змін до деяких законодавчих актів україни щодо відповідальності за вчинення адміністративних правопорушень у забезпечення безпеки дорожнього руху зареєстрованих в автоматичному режимі (№3855).

Депутати проголосували законопроекти шляхом підняття рук.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 16-01-2014 12:53 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100