29.03.2024 09:20 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Банда провокатора Данилюка на #Євромайдан отримала чергових стусанів від свободівців. Подробиці. 3 фото. Відео

Внаслідок конфлікту у будівлі Мінагропроду між ВО «Свобода» та ГО «Спільна справа» постраждали шестеро активістів організації Олександра Данилюка, яких забрала швидка, повідомляє sprotiv.org.

ЗМІ повідомляють, що один із постраждалих був поранений п’ятьма пострілами з травматичної зброї і зараз його оперують у будівлі мерії Києва.

У будівлі міністерства на перших чотирьох поверхах розбиті двері, розкидані вогнегасники та пожежні рукави. Штурмовиків поливали водою з пожежних рукавів із п’ятого поверху. Загалом у будівлі Мінагропроду вісім поверхів.

При цьому командир Самооборони Майдану Андрій Парубій заявив, що члени загонів самооборони Майдану не брали участь у звільненні будівлі міністерства і штурмували будівлю виключно активісти ВО «Свобода».

 

 

У приміщеннях була стрілянина, літали гранати. Група людей, яка спробувала проникнути всередину, заявила, що у них є депутатське розпорядження про звільнення будівлі.

Хто саме видав це розпорядження, уточнити не вдалося, так як атакуючих почали поливати водою з балкона п'ятого поверху.

Будівля Мінагрополітики була відокремлена кордоном, у неї нікого не впускали. Вийти звідти було можна, всередині знаходилися поранені. До них викликали медиків, на місці також був присутній священик.

 

 

Як відомо, активісти «Спільної справи», очолювані Олександром Данилюком, зайняли приміщення МінАПК у п'ятницю, 24 січня 2014 року. Раніше свободівці їх вигнали з будівлі Київської міськдержадміністрації «за погану поведінку».

У неділю, 26 січня, активісти «Спільної справи» зайняли Міністерство юстиції, яке знаходиться у Києві на вулиці Городецького, 13. Це викликало нову хвилю обурення зі сторони представників влади, особливо голови Мін'юсту Олени Лукаш, яка є членом переговорної групи.

Штаб національного спротиву називав ці дії активістів «Спільної справи» спланованою провокацією. В понеділок підопічні Данилюка повністю звільнили будівлю Міністерства юстиції.

Відзначимо, що зараз у Раді йдуть переговори щодо ухвалення закону про амністію затриманих активістів. Представники влади наполягають, що звільнення активістів відбудеться після того, як демонстранти звільнять захоплені будівлі, розберуть барикади і згорнуть Майдан.

Раніше повідомлялося, що Олександру Данилюку регіонали з групи Портнова заплатили $200 тис за захоплення міністерств.

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 29-01-2014 14:10 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100