19.04.2024 15:26 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Зятю Ющенка через #Євромайдан спалили автомобіль. 3 фото

10 лютого 2014 року близько шостої години ранку підпалили автомобіль, на якому їздив останнім часом Олексій Хахльов, активний учасник рівненського #Євромайдан, повідомляє sprotiv.org.

Машина знаходилася на стоянці біля парк-готелю «Швейцарія», що в Обарові.

Олексій досить оптимістично прокоментував подію на своїй сторінці у Фейсбук: «Методи 90х в дії... Значить рухаюсь в правильному напрямку. Все буде добре!».

 

 

 

 

 

Хахльов є зятем третього Президента України Віктора Ющенко. Має дружину Віталіну, батько чотирьох дітей.

 

 

 

На виборах у 2012 році Олексій Хахльов був кандидатом в народні депутати по округу №153 (Гощанський, Корецький, Рівненський та Острозький райони). Його конкурентами були перший зам голови Рівненської ОДА, регіонал Анатолій Юхименко та висуванець від Батьківщини Юрій Вознюк. З цією виборчою компанією пов’язано кілька цікавих моментів. Кажуть що Віктор Ющенко хотів, щоб зять йшов під прапором очолюваної ним «Нашої України». Але Олексій Хахльов пішов на вибори самовисуванцем. Як результат, на окрузі у нього з’явився конкурент Іван Заєць, якого й підтримав екс-президент. Можливо це стало одним з причин програшу на виборах кандидату від опозиції.

Іншим цікавив моментом став той факт, що на виборах Хахльова підтримала частина «Свободи» та «Батьківщини». За що пізніше керівників партійних організацій «Свободи» Корецького, Гощанського та Рівненського районів виключили з партії. Окрім них без партквитка ВО «Свобода» залишились депутат Рівненської облради Степан Молчан та депутат Рівнеради Олександр Лащук. Які теж на виборах виступили з підтримкою Олексія Хахльова.

Серед найвідоміших активів підприємця Олексія Хальова значиться парк-готель «Швейцарія», який знаходиться поблизу Рівного. А серед наближених політиків народні депутати: свободівець Олег Осуховський та ударівець Віталій Чугунніков.

Народився Олексій Хахльов, 11 березня 1977 року в місті Острог Рівненської області.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-02-2014 21:21 | Кількість переглядів 774 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Комментарии запрещены.

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100