29.03.2024 14:52 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Дивитися всім! Геноцид українців на Інституцькій. 41 хвилина шокуючого відео

 

 

Дивитися всім!

Геноцид українців на Інституцькій 20 лютого 2014 року. Сотні вбитих, тисячі поранених від застосування міліцією та СБУ вогнепальної зброї проти неозброєних протестуючих.

З 19:27 за кадром можна чути коментатора російського телеканалу.

 

 

 

 

 

19 лютого Служба безпеки спільно з Антитерористичним центром заявили, що розпочинають «антитерористичну операцію» на території України. Про у своєму відеозверненні оголосив голова СБУ Олександр Якименко.

Таким чином кривавий диктатор Янукович і його спільники намагалися легитимізувати фізичну ліквідацію всіх осіб, яких вони вважають терористами. Насправді пріцільний вогонь з вогнепальної зброї на смертельне ураження кілька годин вівся по неозброєнним протестувальникам.

Поширюємо! Передаємо відео до всіх іноземних амбасад та міжнародних організацій.

 

Бійня в Києві спланована, командував геноцидом  полковник Сергій Асавелюк .

Зверніть увагу на шоломи і спецівку, у Беркута такої немає. Псевдонім — Асса . 43 роки.

Натисніть, щоб збільшити

Був бійцем спецпідрозділу СБУ « Альфа». Згодом — охоронець тодішнього мера Одеси Едуарда Гурвіца , і в період постійних замахів на Едуарда Йосиповича ночував у нього в кабінеті.

Згодом був у команді відомого бізнесмена Володимира Костеріна , свого часу був заступником глави секретаріату Партії зелених , продовжував займатися комерційною діяльністю.

Із сайту ВВ це: «Окремий загін спеціального призначення управління Кримського теріторіального командування внутрішніх військ». Посилання на офіційний сайт ВР.

У Києві як мінімум з 3.12.2013 , був зафіксований на відео в охороні і координуванні тітіушек і антимайдану .

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-02-2014 17:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

  • Vladimir Ledaschev

    Це тільки фрагмент того що відбулося. В Україні ще довго буде продовжуватись боротьба народу з бандитами які не покидають мріяти і боротися за поневоленя простих людей.Ще є багато тих хто вірно захищав власників золотих унітазів.Ця свора знущалась і продовжує знущатись над простими людьми.

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100