29.03.2024 08:34 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Як Кулявлоб Яценюк рятував регіонала Шуфрича від народного гніву з #Євромайдан. Фото. Відео

У суботу, 22 лютого 2014 року, розлючені геноцидом українців громадяни впіймали ужгородського «регіонала» Нестора Шуфрича на виході з Верховної Ради.

Його намагалися захистити лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк та його охоронець.

 

 

Депутат спробував протягнути Шуфрича назад до будівлі Верховної Ради, але розлючені люди не дали цього зробити.

Одна частина людей вигукувала «На Майдан!» і відтісняла регіонала разом з Яценюком вниз по вулиці Грушевського в напрямку Майдану. Також в бік Шуфрича лунали крики «Ганьба!».

З іншою частиною людей залишався новий диктатор Олександр Турчинов, що захищав регіоналів і закликав народ не діяти агресивно.

Варто зазначити, що цей ужгородський політикан заслужив на покарання. Так, саме Шуфрич був одним із кураторів встановлення сумнозвісної ялинки на Майдані,  під час якого пролилася кров студентів.

Також, під час силового розгону протестувальників на вулиці Грушевського, на боці спецпризначенців були помічені закарпатець Іштван Гайдош, вже згадуваний Нестор Шуфрич та ряд інших депутатів-регіоналів. І таких випадків, коли Шуфрич стояв пліч-о-пліч з «тітушками» і силовиками, є чимало.

Але на відміну від Гайдоша, який швиденько вийшов з фракції партії регіонів нібито обурившись проявами насилля проти мітингувальників, хоча сам «спускав» Беркут на них, Нестор Шуфрич досі є регіоналом.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-02-2014 9:50 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100