29.03.2024 00:09 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Якщо Турчинов не віддає наказ військам захищати #Ukraine – це державна зрада, – Гриценко

Диктатор Турчинов - державний зрадник?

 

Екс-міністр оборони, народний депутат України Анатолій Гриценко закликав в.о. президента України негайно віддати військам наказ захищати Україну. В іншому випадку ми можемо втратити не лише Крим, але й всю Україну. Бездіяльність з боку Верховного головнокомандувача вважатиметься актом державної зради.

Про це Анатолій Гриценко написав на своїй сторінці у Facebook.

«Якщо Турчинов, як Верховний головнокомандувач, такого наказу не віддасть, причому негайно, то не лише Крим – Україну як державу можемо втратити. Без жодного перебільшення», – вважає Гриценко.

Він наголосив, шо варіантів дій є лише два:
«1) піднімати руки догори і здаватися Росії;
2) боротися і захищати країну від зовнішньої агресії».

«Я – за другий варіант. Не маю сумніву, що переважна більшість громадян України, в тому числі українські військові – також», – пише Гриценко.

За його словами, три фактори є визначальними.

Перший фактор – Путін публічно віддав наказ повернути свої війська з навчань до місць постійної дислокації до 7 березня – чудово, значить, уже два дні минуло, як російських військ в Україні немає. Формально-юридично – їх НЕМАЄ, ні в Криму, ні в інших регіонах України!

Другий фактор – Путін публічно оголосив, що Чорноморський флот РФ на території України суворо дотримується двосторонніх угод і законодавства України – чудово, значить, військовослужбовці ЧФ РФ перебувають у місцях постійної дислокації. Значить, їх немає за межвми визначених угодами баз і гарнізонів, окрім випадків, погоджених з Україною. Формально-юридично – їх за межами базування, з ворожими намірами, НЕМАЄ, ні в Криму, ні в інших регіонах України!

Третій фактор – усі українські війська перебувають у місцях постійної дислокації або в районах проведення навчань, під повним контролем з боку командирів (начальників). Жодного українського військового (з автоматом, кулеметом, гранатометом), який би вийшов з-під контролю чи вкрав зброю у військовій частині й пішов блокувати наші гарнізони чи тероризувати населення – НЕМАЄ, ні в Криму, ні в інших регіонах України!

Висновок: усі, хто зараз зі зброєю в руках, з бронетехнікою, блокують наші військові частини, тероризують особовий склад і мирних громадян, мінують територію, нищать нашу військову тезніку й обладнання – це не українські військові і не російські військові; це – БАНДИТИ!

«Верховний головнокомандувач має негайно віддати наказ військам:
1) ОГОЛОСИТИ БАНДИТАМ УЛЬТИМАТУМ, з визначенням часу (12 годин, максимум добу) – скласти зброю і припинити бандитизм!
2) в разі невиконання – ЗНИЩИТИ БАНДИТІВ, усіма доступними засобами! Насамперед, силами Внутрішніх військ і міліції (це їхня пряма функція), за підтримки армійських сил і засобів, спецпідрозділів СБУ та інших силових структур (це також їхня функція, якщо в країні виявлені незаконні збройні формування бандитів).

Невидання такого наказу військам може спровокувати самостійні (НЕПІДГОТОВЛЕНІ й нескоординовані державою) дії по захисту країни з боку свідомих патріотично налаштованих громадян, з масовими жертвами. Небесної Сотні мало – хтось чекає Небесних Бригад і Небесних Дивізій?!

Невидання такого наказу військам стримує і розхолоджує зарубіжних партнерів України, насамперед держав-гаранторів нашої безпеки – США і Велику Британію, від задіяння військових засобів стримування російської агресії проти України. В першу чергу, розгортання повітряних сил на території суміжних з Україною держав, а також морських сил в акваторії Чорного моря – з метою демілітарізації, недопущення ескалації війни, унеможливлення проникнення на нашу територію чужих військ і озброєнь, ні з повітря, ні з моря. Адже ясно, що країни-партнери діятимуть рішуче лише тоді, коли рішучість боротися за свою власну долю проявить сама Україна!
Врешті-решт, Верховний головнокомандувач має усвідомити, що українські військові в Криму, яких російські війська і бандити взяли в заручники – це не «просто військові», це взята в заручники Україна. Здамо їх – здамо армію і здамо Україну. Допустити цього не можна!

Тому невидання такого наказу військам за нинішніх умов, коли під загрозою цілісність і майбутнє усієї нашої країни, вважатиму з боку Верховного головнокомандувача – актом державної зради», – наголосив Анатолій Гриценко.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-03-2014 8:52 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Комментарии запрещены.

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100