29.03.2024 10:52 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Захоплені райвідділки у Слов'янську, Красноармійську і Краснолиманську. Діють професійні диверсанти з Росії. 2 відео. Фото

На фото озброєні російські диверсанти у захопленому СБУ Луганська

 

 

На в'їзді до Слов'янська з'язвився блок-пости з озброєними людьми, які контролюють рух транспорту на в"їзд та виїзд з міста.

За даними співрозмовника, кілька людей на блок-постах озброєні автоматами, інші – пістолетами.

Разом з тим, як пише видання Остров, озброєні люди у камуфляжі організували блок-пост, який укріпили барикадами з шин, та не пропускають до міста автобус з міліцією.

Також місцеві ЗМІ зазначають, що камуфляж та зброя цих людей дуже схожі на екіпірування та озброєння «зелених чоловічків», які перебували у Криму під часс російських військових.

У Слов'янську в результаті захоплення сепаратистами міськвідділку міліції у заручниках опинилися працівники, які перебували у будівлі на час захоплення.

Пізніше стало відомо, що мінімум троє правоохоронців, які перебували в будівлі міськвідділу міліції під час штурму зараз перебувають у лікарні.

Також  під будівлю міськвідділу міліції підвозять візки з продуктами для людей у камуфляжі.

 

 

 

Під будівлею зібралися представники ЗМІ,  в тому числі і російський телеканал Lifenews. Всередину будівлі впустили тільки знімальну групу цього телеканалу. Місцеві ЗМІ не пускають.

Міський відділ міліції Червоного Лиману також захоплений озброєними людьми.

«Близько 20 озброєних людей зайшли до будівлі міськвідділу, яке оточили представники афганських і козацьких організацій», — повідомляє ЗМІ.

Водночас цю інформацію підтверджує і «Правий сектор» на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Щойно телефонували інформатори. Захоплені райвідділки в Красноармійську і Краснолиманську. Діють професійні диверсанти», — йдеться в повідомленні.

Навколо Слов'янського міськвідділу міліції зводять барикади з шин, дерев'яних щитів і мішків з піском. За барикадами стоять городяни, які підтримують загарбників схвальними вигуками.

Пізніше стало відомо, що у Слов'янську навколо будинку облуправління СБУ чергують біля десятка озброєних автоматами «зелених чоловічків».

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 12-04-2014 16:25 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100