25.04.2024 09:45 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Сенатор Маккейн критикує Обаму і закликає озброїти Україну

На фото сенатор США Джон Маккейн на Евромайдане

 

 

Американський сенатор-республіканець Джон Маккейн в ефірі CBS в програмі «Обличчям до нації» заявив, що у зв'язку зі зростанням напруженості в східній частині України, влада США має діяти рішучіше для запобігання подальшим «зазіханням Росії» на цей регіон.

На думку Джона Маккейна, Вашингтон повинен забезпечити Україну зброєю і накласти нові санкції на Росію.

«Суворі санкції вплинуть на (російську) економіку, — заявив американський сенатор, — адже Це бензоколонка, замаскована під державу». Сенатор-республіканець заявив, що те, що відбувається сьогодні на сході України — це результат «бездіяльності» США на «анексію Криму» Володимиром Путіним.

«Те, що Путін піде на анексію Криму, можна було передбачити. І те, що він робить зараз, теж було очікувано», — заявив Маккейн у неділю, 13 квітня 2014 року.

За словами американського сенатора, який неодноразово спілкувався з лідерами української опозиції під час Євромайдану, Україна «відчуває, що США її покинули. І це несправедливо».

«Ми повинні хоча б надати їм легке озброєння, щоб вони могли захистити себе. Адміністрація (Обами) не тільки не зробила цього, але вони навіть не поділилися хоч якимось досвідом з українським урядом», — заявив сенатор від Арізони Джон Маккейн.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-04-2014 10:38 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100