29.03.2024 02:30 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Сбербанк Росії фінансує тероризм в Україні, — офіційно Генпрокуратура. Відео

 

Генеральна прокуратура України підозрює «Сбербанк Росії» у фінансуванні терористичних груп у східних областях. Про це в ефірі «5 каналу» заявив в. о. генерального прокурора України Олег Махніцький.

"Наразі у справі (про фінансування тероризму, — ред.) перевірка проводиться та припинено фінансування 14 банків, які були фінансовими майданчиками, власне, сепаратизму. Вже 300 кримінальних справ за цими фактами направлені в суд, тобто пербувають вже на стадії судового розгляду. Тут робота ведеться і триває, — зазначив Махніцький.

«Зокрема, можу сказати, що заведено кримінальне провадження також у відношенні такого банку, як „Сбербанк Росії“... (підозрюється — ред.) у фінансуванні тероризму... це прямий складу злочину», — додав Махніцький.

Як повідомлялось, раніше СБУ встановила, що фінансування терористичних груп на Сході України відбувається з використанням активів російської банківської установи. Для фінансування терористичних груп службові особи цієї банківської установи організували у березні-квітні переведення  45 мільйонів гривень з безготівкової форми у готівку. Банк щоденно перераховував від $200 до $500 на платіжні картки терористів.

Нагадаємо, СБУ встановила особу керівника російських диверсантів, які тероризують місцеве населення, захоплюють адміністративні будівлі, дестабілізують суспільно-політичну ситуацію у Східних областях України. Ним виявився громадянин РФ, офіцер спецназу ГРУ Генштабу збройних сил Російської Федерації Ігор Стрєлков.

 

 

Патріоти України 18 квітня о 12.00 біля головного офісу Сбербанку Росії (вул. Володимирська, 46) проводять попереджувальну акцію з коктейлями Молотова.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 17-04-2014 10:29 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100