19.04.2024 23:08 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Зрадник України Наливайченко призупинив активну фазу антитерористичної операції. Буде фарбувати яйця?

Служба безпеки призупиняє активну фазу антитерористичної операції у зв’язку із Пасхальними святами та домовленостями високопосадовців у Женеві. Про це повідомила на брифінгу в Антитерористичному центрі 18 квітня 2014 року речник СБУ Марина Остапенко.

«Антитерористична операція триває. Скільки вона триватиме – залежить від того, чи підуть із нашої території терористи. Але у зв’язку з Пасхальними святами і женевськими домовленостями вона не є в активній фазі», — зазначила вона.

Водночас Остапенко додала, що штаб АТО продовжує роботу.

«Зараз основні зусилля спрямовано на те, щоб забезпечити периметр безпеки навколо озброєних сепаратистів з метою уникнення жертв серед мирного населення», — наголосила вона.

Нагадаємо, в Україні оголошено про початок широкомасштабної антитерористичної операції за участю Збройних сил. 13 квітня 2014 року в.о. президента Олександр Турчинов підписав указ про введення в дію рішення РНБО щодо проведення в країні антитерористичної спецоперації, яке не розголошується. Військовослужбовці Збройних сил України приведені в повну бойову готовність.

З 6 квітня 2014 року сепаратисти почали планомірні захвати будівель місцевих адміністрацій у східних областях України, а також управлінь МВС та СБУ , які залучають бойовиків збройовими арсеналами.

Де факто з 13 квітня антитерористична операція проводиться лише на папері. Натомість нова злочинна влада Тимошенко-Турчинова озброїла терористів, передавши їм БМП та зброю.

Головою СБУ є Валентин Наливайченко.

Нагадаємо, що Аваков та Наливайченко не захотіли затримувати Януковича у Криму, коли він тікав з України.

 

На фото колоради розброїли ВДВ з Дніпра

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 18-04-2014 18:43 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100