28.03.2024 10:58 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У Слов'янську знайдено тіло закатованого рашистами депутата Горлівської міськради Рибака. 2 фото. Відео

Тіло чоловіка, схожого на викраденого кілька днів тому депутата Горлівського міськради Володимира Рибака, знайшли в Слов'янську.

Про це повідомляє сайт Gorlovka.ua з посиланням на начальника Горловського ГУ Андрія Крищенка, який зараз перебуває на лікарняному, але координує роботу правоохоронців.

«Сьогодні прийшло орієнтування зі Слов'янська, де був виявлений труп чоловіка, дуже схожого на депутата Горлівської міськради Володимира Рибака, який був викрадений у Горлівці невідомими людьми в масках», — сказав він.

"Тіло було виявлене на березі ріки Сіверський Донець. Зараз будемо проводити слідство, оскільки раніше було зареєстровано кримінальне провадження по ч.2 ст.146 КК України «незаконне позбавлення волі або викрадення людини», -  розповів Крищенко.

 

 

«Його важко було пізнавати. Але якби він пролежав у воді ще кілька діб, то пізнавати його (було б) дуже й дуже  важко,  тільки по ДНК. Але тіло спливло, й його можна упізнати», — розповів начальник кримінальної міліції Горлівського ГУ Герман Приступа, що працював разом з Рибаком.

«Швидше за все, його вбили 19 квітня 2014 року. Люди хотіли сховати сліди злочину, вони підготовлені, це не якісь розбійники й наркомани. Що вони з беззбройною людиною зробили, це на них совісті», — додав Приступа.

За цим фактом проводиться досудове розслідування й ухвалюються заходи щодо встановлення осіб, причетних до здійснення вбивства.

Нагадаємо, у Центрально-Міський РВ м. Горлівки звернувся місцевий житель із заявою про те, що 17 квітня 2014 року близько 18.00 невідомі особи викрали депутата Горлівської міської ради Володимира Рибака.

 

 

По даному факту відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.146 КК України.

За словами заявника, він ішов з Рибаком по пр. Перемоги, коли біля них зупинився автомобіль, з якого вийшли невідомі особи, посадили депутата в машину й відвезли його в невідомому напрямку. Досі мобільний телефон представника влади не активний.

Установлено, що перед викраденням Рибак намагався пройти в міськвиконком, щоб зняти прапор так званої «Донецької народної республіки», але на вході в будівлю через це в нього виник конфлікт із представниками самооборони.

 

 

Раніше ватажок банди проросійських терористів В'ячеслав Пономарьов у Слов'янську набрехав, що знайдені понівечені тіла у Сіверському Донці належали його бійцям.

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-04-2014 21:18 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100