28.03.2024 14:32 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Сайт ICTV на замовлення Тимошенко поширив фейкову новину про зняття Богомолець.Фото

Натисніть, щоб збільшити

 

 

Ольга Богомолець вирішила зняти свою кандидатуру на президентських виборах і підтримати Юлію Тимошенко.

Таку новину 23 квітня 2014 року розмістив сайт ICTV.

Згодом заголовок новини змінили, тепер він виглядає так: «Ольга Богомолець запропонувала відмовитися від політичної реклами на ТБ».

Сама претендентка на пост голови держави вважає такий заголовок «чорним піаром» і категорично заперечує інформацію про зняття своєї кандидатури на виборах 25 травня.

«Сьогодні о 16:50 на офіційному сайті телеканалу ICTV була розміщена новина: „Ольга Богомолець відмовилась від президентської кампанії та підтримала Юлю Тимошенко“. Я спростовую цю інформацію та заявляю, що на цих виборах я йду перемагати. Я не відмовлялась і в жодному випадку не відмовлюсь від президентської кампанії і не висловлюю підтримки нікому з кандидатів. Я підтримувала і буду підтримувати тільки український народ і буду захищати його права й інтереси. Прошу всіх тих людей, які вірять у перемогу нової Украіни і не хочуть бути жебраками у корумпованій, бандитській державі, не звертати увагу на „чорний піар“ старої влади і спроби моєї дискредитації. Ми знаємо, що стара система легко не здається, але віримо, що разом ми її переможемо і збудуємо нову, успішну, мирну і безпечну Україну!» – заявила Богомолець у коментарі журналістам.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-04-2014 21:47 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100