19.04.2024 17:58 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У Слов'янську банда Ігоря Стрєлкова захопила у полон 3 офіцерів підрозділу «Альфа» СБУ. 2 фото. Відео

 

Прокуратура Донецької області розпочала кримінальне провадження за фактом незаконного перешкоджання діяльності співробітників СБУ, яких  26 квітня було захоплено після збройного нападу.

Про це повідомили у прес-центрі СБУ.

«У Горлівці на співробітників СБУ зловмисники із зброєю вчинили збройний напад, перешкодили виконанню завдання та із застосуванням зброї захопили їх. Група співробітників СБУ в рамках кримінального провадження виконувала завдання по затриманню громадянина РФ, підозрюваного у вбивстві депутата В. Рибака», — зазначили в СБУ.

«Штаб антитерористичної операції зорієнтований на звільнення співробітників СБУ та затримання озброєних злочинців», — йдеться у повідомленні.

Як відомо, раніше російські ЗМІ заявили, що сепаратисти — ополченці у Донецькій області захопили трьох офіцерів підрозділу «Альфа» СБУ, яких готові обміняти на раніше затриманих своїх «однодумців».   Закривавлені чоловіки без штанів з перемотаними скотчем очима відповідають на питання російських ЗМІ. За даними ЗМІ, допит відбувається у захопленій сепаратистами будівлі СБУ в Слов'янську.

 

 

Cепаратисти продемонстрували посвідчення та жетони трьох українських офіцерів — майора Сергія Потемського, капітана Євгена Верінського і підполковника Ростислава Кіяшка, а також зброю, вилучену у захоплених співробітників СБУ.

Раніше ватажок бандугрупування зі Слов'янська" Ігор Стрєлков — офіцер спецназу ГРУ РФ — заявив, що бандити знищуватимуть блокпости і українських військовослужбовців, якщо ті й надалі виконуватимуть свої обов'язки.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 27-04-2014 18:26 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100