29.03.2024 16:25 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Балога радить Тимошенко брати приклад з Коломойського

Позафракційний депутат Віктор Балога на своїй сторінці у Фейсбук, гостро розкритикував кандидата на пост президента України, Юлію Тимошенко.

“До вчорашнього дня боротьба між кандидатами в президенти йшла більш-менш без жовчі. Але в декого почали здавати нерви.

Шкода. Бо основні кандидати, ведучи виборчу компанію, все таки повинні не воювати між собою, а думати, насамперед, за Україну і безпеку наших громадян.

Ні для кого не секрет, хто найбільший корупціонер серед претендентів, хто не має морального права балотуватися, хто має попросити вибачення в народу за газові контракти і за дружбу з Путіним.

Але, при всій тупиковості ситуації, при тому, що вже нинішнє керівництво держави, в силу об’єктивних причин, не змогло утримати Крим від захоплення Росією, ніхто з кандидатів публічно не робить зауважень лідеру “Батьківщини”.

Складається враження, ніби все як у казці про колобка.
І Кучма був поганий, і Ющенко, і всі, хто ще прийдуть теж будуть погані, тільки я хороша.

Юлія Володимирівна, ситуація в державі інша, риторику потрібно змінювати, не потрібно з когось робити олігархів. Бо найбільший непублічний олігарх по кешу, якщо скажу, що Ви, мабуть, не помилюся.

З іншого боку, Ви завжди боролися і боретесь за те, щоб ці люди були під вами. В принципі, так і є, можливо, за винятком Коломойського, який сьогодні не думає про вибори, а робить все, щоб країна перемогла зло зовнішнє і внутрішнє.

Беріть приклад, це буде похвально.” – написав він на своїй сторінці.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 27-04-2014 20:07 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100