20.04.2024 08:59 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У Росії вийшла серія книжок про українсько-російську війну. Фото

 

 

У 2009 році в Росії вийшла серія книжок про українсько-російську війну. Тоді вихід цього чтива сприймався як чергова маячня «старшого брата». «Поле боя – Украина. Сломанный трезубец», «Русско-украинские войны», «Война 2010. Украинский фронт» — назви цих книжок пять років тому сприймалися як чергова хвороблива уява росіян.

Утім, події останніх кількох місяців засвідчили: Росія довго і ретельно готувалася до окупації частини України. Книжкам у цих планах, очевидно, була відведена особлива роль.

Ось анотація до книжки Георгія Савицького «Поле боя – Украина. Сломанный трезубец»:

«2010 год. Спровоцировав массовые беспорядки, „оранжевые“ нацисты развязывают на Украине гражданскую войну. При помощи „миротворческого контингента“НАТО, под прикрытием американской авиации и бронетехники западноукраинские каратели с трезубцем на погонах начинают истреблять русскоязычное население, стирая с лица земли целые города. Гибнет в огне Полтава, разрушен до основания Днепропетровск. Все Левобережье, Крым и Новороссия поднимаются против оккупантов. Россия помогает бойцам Сопротивления новейшим вооружением, добровольцами и военными советниками...»

А ось анотація Федора Березіна «Война 2010. Украинский фронт»:

«Над всей Украиной безоблачное небо...» И в этом небе безнаказанно хозяйничает натовская авиация. А мировая «либеральная» печать помалкивает о начавшемся вторжении. И нет приказов на развертывание систем ПВО. Но есть офицерский долг и боевая техника советского производства. И есть Россия, которая обязательно придет на помощь...

Третья мировая война на пороге! Мировой пожар начнется на Украине. Вооруженный конфликт, вспыхнувший в Крыму, грозит перекинуться на всю Европу. И России не остаться в стороне от решающих событий. Главным фронтом будущей войны станет Украинский фронт!"

У 2014 році у того ж Федора Березіна вийшла книга «Украинский фронт. Красные звезды над Майданом».

Для Росії гуманітарна експансія в Україну була, є і залишається не менш важливою аніж військова інтервенція. Гуманітарну війну Росії, на жаль, ми програли. Нам згодовували їхні серіали, книжки, музику.

Згадане тепер виглядає як частина великого плану Росії щодо розвалу України. Плану, у якому усі – від Віктора Януковича до парламентських клоунів Олега Царьова та Вадима Колесніченка була відведена своя роль – роль зрадників і руйнівників власної держави.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 27-04-2014 20:26 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100