20.04.2024 14:23 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

#Росія перекрила постачання води в окупований #Крим. Схема

Російська влада відключили насоси, які знаходяться на тимчасово окупованій агресорами території, щоб вода не потрапляла до Криму – таке повідомляє Anonymous.fm.

Насосна станція, яка здійснює подальше проходження води на півострів Крим, знаходиться в районі міста Красноперекопську. Каховське водосховище має висоту над рівнем моря в межах 22-23 метрів. Далі з нього вода стікає самопливом в Армянськ – близько 9 метрів від моря. Як тільки вода дотікає до Красноперекопська, відбувається збільшення рівня до 12 метрів, в результаті чого в цьому місті були встановлені додаткові насосні споруди для подачі води на півострів Крим, повідомляють активісти.

«Вода у Північно-Кримську є. Проблема в тому, що російська влада відключила насоси, щоб вода не потрапляла в Крим» – припускають Anonymous. При цьому вони наводять карту місця, де встановлені насоси для подачі води в Крим.

«Воді потрібні насоси. Але замість цього Аксьонов заявляє, що воду перекрили українці, щоб кримчани лаяли українців і росіяни думали, що в усьому винна Україна», – заявляють Anonymous.

За іншою версією, насосна станція не знаходиться в самому Красноперекопську, а в 60 кілометрах від нього, поблизу міста Джанкой. На підтвердження її Anonymous наводять схему насосної станції №1, яка за їх словами і не качає воду в Крим.

Раніше українська влада скаржилась, що маріонетковий «уряд» окупованого Криму перестав платити за постачання води з материкової частини країни.

 

 

Натисніть, щоб збільшити

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 27-04-2014 20:55 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100