29.03.2024 10:45 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Депутат-сусід Тимошенко Микола Ковзель катається на «Rolls-Royce» за більш ніж мільйон доларів

 

Сусід Тимошенко, бютівець Микола Ковзель катається на шикарному «Rolls-Royce».

Як з‘ясувалося, депутат БЮТ Микола Ковзель любить красиві та дорогі авто. Так, на початку жовтня близький друг накачаного голови Верховного суду Онопенка потрапив в об'єктив папарацці на дорогезному «Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe».

Як зазначає «Топ Жыр», вартість цього люкс-кару в офіційного дилера перевищує 700 000 доларів. Водночас в інтернеті можна знайти сайт, де білий «Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe» виставлений за рекомендовану ціну понад 1 мільйон доларів.

 

Ковзель сідає в шикарне авто

 

Депутат Тимошенко шикує на «Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe»

 

В інтернеті таке авто, як у Ковзеля, можна побачити за $1 350 000 (рекомендована ціна)

 

Об‘єм двигуна понтового «Роллса» становить 6,7 літрів. Самого пального на такого сталевого звіра не напасешся. У міському циклі «Phantom Drophead» жере 23 літри на 100 кілометрів. Зате розігнати цього вишуканого дводверного монстра до 100 км/год можна всього за 5,9 секунди.

Кузов «Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe» має каркас з алюмінієвого сплаву. Також його характерними рисами є двійко дверей, що відкриваються проти ходу, двоколірний капот та світлодіодні фари.

М'який верх кабріолету з багатошарової тканини можна цілком прибрати натисканням клавіші. У закритому положенні ця «кришка» забезпечує високий рівень шумоізоляції.

 

 

Нагадаємо, в автопарку Черновецьких подібних «Роллсів» аж три

 

Брат судді Окружного адмінсуду Києва Ковзель нібито сам сидів за кермом. А за понтовим «Роллсом» слідував автомобіль охорони «Porsche Cayennе».

 

Ковзель особисто керував авто

 

 

А ззаду прикривала охорона

 

За інформацією джерел ТаблоID, «Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe» значиться за ЗАТ «Інтертранс». Це товариство свого часу створював екс-міністр транспорту та зв'язку Георгій Кірпа, а нині його очолює сам Микола Олегович.

 

 

Нагадаємо, стрімкий ріст кар‘єри «залізничника» Ковзеля припав саме на епоху Кірпи.

До слова, за деякою інформацією, «підняла» по кар‘єрних сходинках Ковзеля дружба його матері з дружиною того самого Кірпи. За чутками, мати Ковзеля була швачкою екс-міністра.

 

За чутками, мати Ковзеля обшивала Кірпу

 

Цікаво також, що Микола Ковзель живе по сусідству із прем'єром Юлією Володимирівною. От тільки будинок депутата на дамбі у Конча-Заспі більше схожий на палац, аніж на просту заміську віллу.

Як пише «Українська правда», Ковзель і Тимошенко — сусіди по дамбі.

 

Маєток депутата у Конча-Заспі стоїть поруч із будинком Юлії Володимирівни (невисокий маєток на передньому плані)

 

Хороми Ковзеля

 

 

 

Фото"Топ Жыр", «Української правди» , www.kovzel.openua.net, «Cars Guide» та прес-служби Тимошенко

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 13-11-2009 17:15 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100