29.03.2024 09:46 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Коли війна на сході, мого сина-автомайданівця призвали до Львова, — Анатолій Гриценко

На думку кандидата в gрезиденти України, нинішня влада використовує «методи КГБ»

Кандидат в gрезиденти України Анатолій Гриценко переконаний, що дії нинішньої влади у Києві все більше нагадують зраду. Тому він переконаний у необхідності термінового скликання позачергової сесії Верховної Ради України, щоб відсторонити в.о. gрезидента України та Головнокомандувача ЗСУ Олександра Турчинова від виконання обов’язків. Як недієздатного та неспроможного. Про це він розповів у Полтаві під час зустрічі із місцевою громадою. Щоб довести свою тезу, поміж іншого, він розповів про історію з власним сином Олексієм, активним учасником Автомайдану.

— Нещодавно Автомайдан пікетував Банкову з вимогою більш рішучих дій влади по захисту Сходу країни від російської агресії. Реакція Банкової була миттєвою і креативною. До такого не додумався навіть Янукович, це вже методи КГБ, — розповів Анатолій Гриценко. — Я виховував свого сина патріотом. Він готовий захищати Батьківщину, але йому відмовляли, аж поки він мені не зателефонував: Тату, я у військкоматі, проходжу медичну комісію, призивають на службу і терміново, того ж дня відправляють у військову частину у Львівській області.

Однак Анатолій Гриценко запитав сам себе і адресував це питання й полтавцям: А від кого зараз потрібно захищатися у Львівській області? Тим більше по військовому профілю проти-повітряної оборони?

— Строкову службу син Олексій не служив, як студент КПІ закінчив військову кафедру, вивчав зенітно-ракетний комплекс Куб-М, якого вже немає на озброєнні... А тепер поцікавтеся, що роблять діти Турчинова та інших наших можновладців. На вас чекають «відкриття»...

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-05-2014 18:38 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100