29.03.2024 15:53 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Чому мирних маріупольців Турчинов і Аваков залишили напризволяще?

Маріуполь. БТР, який залишили терористам у військовій частині

Як відомо, головним ударом російських сил 9 травня 2014 року стало місто- порт Донецької області Маріуполь. Там терористи несподівано кинулися з автоматами штурмувати міське управління міліції. Але у приміщенні перебували бійці територіального полку оборони «Азов».

Оскільки 60 нападників стріляли на ураження, то й наші військові виявилися не промах — поклали, за словами міністра внутрішніх справ Авакова, 20 нападників, 4 захопили в полон.

Російськими терористами було вбито заступника командира батальйону територіальної оборони підполковника Сергія Демиденка. Автомобіль, в якому він знаходився, був підступно розстріляний із засідки.

Уже мертвому командиру російські терористи відрізали вуха та викололи очі. Оце такі мирні протестувальники, голос яких заликають почути Тігіпко, Єфремов та інші члени 5-ї рашистської колони!

Крім того, під час забезпечення розблокування Маріупольського міськуправління міліції загинув кулеметник батальйону територіальної оборони солдат Олег Ейсман.

За даними Маріупольського міськуправління міліції, під час АТО та під час безладів у Маріуполі загинули начальник ДАІ і співробітник батальйону патрульної служби. «Достовірно відомо, що загинув начальник ДАІ Віктор Саєнко, а також співробітник батальйону патрульної служби Михайло Єрмоленко», − зазначили у МВС.

Але після цього українські військові чомусь залишили місто і навіть постійну частину, що її раніше штурмували російські терористи.

Вся влада з міста зникла, міліція, яка давно є зрадницькою, не реагувала на подальші події — мародери стали нищити магазини, викрадаючи все. Пограбовано і спалено військову частину. Все це з криками «Расєя!».

Чому мирних людей залишено напризволяще? Адже у мільйонному місті не може купка людей навіть у тисячу чи дві вирішувати долю всіх інших? Що ж це за антитерористична операція, що мирних громадян влада залишає на пограбування і марордерство? Як можуть мешканці бути за Україну, якщо влада Турчинова- Авакова кидає їх на поталу кримінальникам і окупантам?

 

 

Марко Харко

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-05-2014 15:46 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100