18.04.2024 08:19 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Регіонал Петро Мельник любить грати у рольові ігри. Він допитав студентку, якої домагався. 2 відео

 

 

Скандальний екс-ректор Податкової академії днями вийшов на волю під заставу. І одразу чомусь взявся за свій імідж та оприлюднив відео допиту студентки, яку він зваблював 2 роки тому.

Як пише сайт Громади Приірпіння, підстаркуватий Мельник любить грати в рольові ігри.

У гру «слідчий та підсудна» він грав нібито із тією ж таки студенткою-сиротою, яку непристойно зваблював у 2012 році й питав, чи вміє вона цілуватись. У дівчини тоді були проблеми зі складанням сесії.

 

 

Тож колишній регіонал Мельник одразу після виборів у 2012-му році влаштував студентці допит і відзняв це для підстрахування на відео, яке 12-го травня 2014 року оприлюднили на YouTube.

Ректора цікавило питання, чи оцінила дівчина його «жарт».

 

 

Отже, Мельник запитав дівчину, чи має вона якісь претензії до нього. Вона відповіла, що ні. Тоді екс-ректор запитав студентку, як вона ставиться до нього «як до керівника, як до людини, як до чоловіка».

«Ну, з повагою… Ви мені допомагали… І коли я поступала, прийняли мене… У мене до вас тільки вдячність», — відповіла студентка.

«Ти вдячна долі, що саме наш університет тобі дає дорогу в життя?» — запитав Мельник.

Дівчині нічого не залишалося, як дати ствердну відповідь.

Мельник також запитав, як студенти університету ставляться до нього.

«Ну, взагалі, позитивно… Є й такі, які кажуть: я краще би в інше місце поступив, чим сюди… А взагалі, то більшість цілком позитивно відгукуються», — сказала студентка.

І от нарешті Мельник запитав, чи може він використовувати дану розмову для правоохоронних органів, на що дівчина відповіла позитивно.

«Не було таких випадків, що десь, так би мовити, були якісь сексуальні стосунки з ректором в тебе? Що він призначав тобі побачення на вечір для того, щоб ти прийшла?» — спитав екс-регіонал.

«Ні-ні, не було такого», — відповіла на камеру дівчина.

Також студентка сказала, що зрозуміла так званий жарт ректора: «Все нормально. Ви пожартували, я пожартувала».

«Я тобі щиро вдячний… Життя — воно тривале, і я хочу, щоб ми йшли по цьому життю, і ти завжди розуміла, що дійсно як до батька, як до людини, яка має життєвий досвід… що ти на мене можеш розраховувати... Якщо хтось десь щось спровокував тебе, я тобі це вибачаю», — мовив Мельник до дівчини.

Нагадаємо, 27-го липня 2013 року ректора Національного університету державної податкової служби Петра Мельника затримали співробітники міліції у власному кабінеті під час отримання хабара.

Суд визначив запобіжний захід — домашній арешт, і на Мельника одягли електронний браслет. Але він його зняв та 9-го серпня зник у невідомому напрямку.

14-го серпня 2013-го Мельника оголосили в міжнародний розшук. 1 квітня 2014-го він був затриманий після прибуття до Києва з Лондона.

Раніше регіонал Петро Мельник побив жінку-депутата Ірину Геращенко.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 13-05-2014 18:36 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100