29.03.2024 15:37 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тимошенко – трагедія для України, – Юрій Шухевич

 

 

У той час, як розпочався Майдан, Юлія Тимошенко була ще ув’язнена. Однак, її вплив на опозицію був доволі великий. Не дивлячись на те, що Майдан вимагав єдиного лідера, Тимошенко робила все, щоб його не було. Ба більше. Майдан обурювало, що опозиційні лідери не можуть домовились між собою про єдину стратегію. Попри криваві події, жоден із політиків фракції Тимошенко не насмілювався виступити проти її волі.

Таку думку висловив Герой України  Юрій Шухевич під час політичного ток-шоу «Прямим текстом» з Остапом Дроздовим.

Коли переміг Майдан, Януковича «не стало». Утім відбулося березневе засідання РНБО, яке  відвідала Юлія Тимошенко. Там вона запропонувала  ряд рішень відверто не на користь України. «Таким чином вона дала  можливість Росії опанувати ситуацію, а Україні не дати можливості змобілізуватись», – запевняє Юрій Шухевич.

До слова, тоді Тимошенко була проти масової мобілізації населення.

Прикметно і те, що опісля цього зібрання якраз і розпочалася російська агресія проти українського народу.

Юрій Шухевич також каже: «Як президент мене Тимошенко лякає. За нею стоїть Медведчук, а за ним – Путін».

Сумнівні угоди Юлії Тимошенко по газу, заяви про те, що ми з Росією маємо йти в Євросоюз, а в НАТО – ні, бо це, мовляв, не подобається Москві, – свідчать про її антиукраїнську політику.

«Тимошенко відкрито здає Україну. Кримські події, а тепер донбаські про це відкрито свідчать. Це все відбувається не без її участі. Мета – зірвати травневі президентські вибори», – ділить думками Юрій Шухевич. І одразу ж додає: «Якщо Тимошенко не попаде в другий тур президентських виборів, нам краще. Менше мороки».

Шухевич резюмує: «Вона амбіційно хвора людина. Однак її карта вже бита».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 19-05-2014 21:29 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100