29.03.2024 03:20 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тимошенко до Сум добиралася на літаку регіонала Ставицького. Фото

Кандидат у президенти Юлія Тимошенко полетіла в Суми на літаку авіакомпанії «Урга», яка належить Едуарду Ставицькому, екс-міністру енергетики з уряду Миколи Азарова.

Депутат від «Батьківщини» Олег Медуниця оприлюднив у Facebook знімок із Тимошенко в літаку та підписом: «Вилітаємо. Суми, зустрічайте Юлію Володимирівну!».

 

 

 

Журналіст «Слідства.інфо» Катерина Каплюк з'ясувала, що в Суми Тимошенко полетіла літаком авіакомпанії «Урга».

«Екс-міністр енергетики Едуард Ставицький у розшуку, а його родина кілька місяців не з'являється в елітних квартирах на Хрещатику. Зате їхня сімейна авіакомпанія „Урга“ працює – і навіть перевозить Юлію Тимошенко», — написала вона у Facebook.

Журналіст «Громадського ТБ» Дмитро Гнап у своєму блозі на «Українській правді» наголошує, що Ставицький – один із ключових членів «Сім'ї Януковича», він брав участь у розкраданні багатьох українських надр і подарував екс-президенту Віктору Януковичу «Межигір'я».

Головою наглядової ради авіакомпанії «Урга» є батько Ставицького – Анатолій Борисович. Сам Едуард Ставицький утік з України, після чого в нього вдома знайшли 42 кг золота і майже 5 мільйонів доларів.

Гнап цікавиться, чи команда Тимошенко платила за використання цього чартеру. І якщо ні – то що було обіцяно натомість, а якщо так – то скільки заплачено і чи не є це підтримкою «сім’ї» Януковича.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-05-2014 21:52 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100