18.04.2024 17:32 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Олег Ляшко – фейк та псевдогерой, — журналіст Сергій Рахманін

Журналіст Сергій Рахманін в ефірі «Громадського радіо» висловив свою особисту думку, чому Олег Ляшко став третім на президентських перегонах. Журналіст вважає, що успіх Ляшка на цих виборах став можливим завдякі массованій та агресивній рекламній кампанії. «Його кампанія, мені здається, по зовнішніх ознаках була найдорожчою. Невідомо звідки це фінансувалося», — заявив журналіст.

«Мені про Ляшка говорити складно і легко водночас. Він не соромиться нічого і тим самим справляє враження на того, хто є молодим і нерозумним. Другий фактор – це величезні гроші, які він вкладав в передвиборну кампанію. Його кампанія, мені здається, по зовнішніх ознаках була найдорожчою. Невідомо звідки це фінансувалося.

Низький відсоток Тягнибока і Яроша пояснюється дуже млявою кампанією на тлі агресивної кампанії Ляшка. Вона запалювала таких самих прищавих підлітків, яким був Ляшко у 91-му році. Це псевдогерой.

Вони ж не знають, що насправді ніхто ні на який схід не їздив, ніякого батальйону Ляшка не існує, що з мене такий герой, я к з мене парагвайський льотчик-винищувач. Але на переважну більшість людей це справляє враження. Це геніальний фейк. Усе його життя дуже кумедне, він геніальний фейковий персонаж. Якщо відбудуться парламентські вибори, він здатний перетнути бар’єр та протягнути з собою достатню кількість людей. І це насправді дуже великий урок Тягнибоку та Ярошу, які дещо легковажно поставилися до своєї кампанії», — вважає Сергій Рахманін.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 2-06-2014 11:37 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100