29.03.2024 10:45 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Радник Путіна Сергій Глазьєв закликає бомбити Україну

 

 

Радник президента Росії Сергій Глазьєв пропонує нанести з боку Росії удар по українській армії, щоб не дати їй зміцніти.

Про це Сергій Глазьєв заявив у ході круглого столу у Москві.

«Хочу нагадати слова Черчилля: „Той, хто між ганьбою й війною обирає ганьбу, одержує й війну, і ганьбу одночасно“. Це війна сучасна. Це не виходить, що нам треба рухати наші танки на Київ, але, щонайменше, припинити геноцид населення ми має право», — сказав він.

«Для цього достатньо закрити небо й використовувати той же механізм придушення військової техніки, який застосували ті ж американці в Лівії, які спочатку закрили небо, потім з повітря розстріляли бронетехніку, артилерію, авіацію й у такий спосіб зробили той режим, з яким вони воювали, небоєздатним», — сказав він.

«У нас ще є можливість це зробити, через півроку такої можливості вже не буде», — сказав Глазьєв.

Він заявляє, що влада України взяла курс на мілітаризацію й мобілізацію населення проти Росії.

«Подивіться динаміку — якщо в грудні нацистів було 2 тис. осіб у Києві, у лютому — 20 тис., у травні їх уже 50 тис. разом з військовослужбовцями, у середині літа їх буде 100 тис., у вересні їх буде 200 тис., під кінець року вони поставлять під рушницю 500 тис. осіб», — сказав Глазьєв і додав, що в Україні проводиться розконсервація військової техніки.

«Ми одержуємо наймогутнішу військову машину, орієнтовану проти нас, нашпиговану нацистами, ідеологічно зарядженими проти Росії... Кінцевою метою цих дій є війна з Росією. Ми не зможемо, втративши Донбас, зберегти мир, тому що наступна мета, яка декларується – Крим», — сказав він.

Глазьєв народився в українському місті Запоріжжя.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-06-2014 16:54 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100