20.04.2024 04:29 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Щонайменше 300 км держкордону між Україною та Росією на даний момент залишається без нагляду

 

 

Прикордонники пункту “Ізварине” продовжують очікувати наказів від керівництва щодо своїх подальших дій.

Про це “Українській правді” повідомили у прикордонному загоні 10 червня 2014 року. За словами прикордонників, вони перебувають в окопах в оточенні терористів,не мають тилового забезпечення, а крім того, мають не дуже багато боєприпасів.

“Ми не скаржимося, ми готові прийняти бій, але ми досі не маємо жодних наказів або команд і не розуміємо, що нам робити”, — сказав співрозмовник.

“Між собою ми говоримо про те, що ми 9-та рота, бо про нас усі забули”, — сказав він.

За словами прикордонника, щонайменше 300 км держкордону між Україною та Росією на даний момент залишається без нагляду і, не зважаючи на деякі зачинені пункти пропуску, з російської сторони в Україну продовжують прибувати найманці.

Як відомо, ввечері 8 червня терористи здійснили обстріл пункту пропуску “Ізварине” на Луганщині, але отримавши від прикордонників вогневий супротив у відповідь відразу зникли з місця події. Бойовики під’їхали до пункту пропуску на декількох транспортних засобах, відкрили вогонь. Прикордонний підрозділ відразу дав вогневу відсіч нападникам, після чого останні зникли в напрямку населеного пункту Ізварине.

Постраждалих з боку прикордонників не має.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-06-2014 20:42 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100