18.04.2024 19:34 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

30 тисяч путінських терористів під виглядом донських козаків шматуватимуть Україну

Фотофакт: донські казаки за Гітлера воювали

 

 

Верховний отаман Союзу козачих військ Росії і зарубіжжя, депутат Державної Думи Російської Федерації з комітету з оборони Віктор Водолацький повідомив, що не ведеться підрахунок кількості бойовиків з лав російських козаків, які були направлені з Росії в Україну.

Про це за інформацією УНІАН Водолацький розповів у Москві. Верховний отаман розповів історичну байку і сказав, що території Донецької та Луганської областей протизаконно аннексовані Радою народних комісарів у 1922 році і приєднані до України, хоча історично ці землі належать великому війську донському.

За словами Водолацького, приблизно 30 тисяч козаків з Росії готові допомогти і допомагають терористам ЛНР і ДНР.

Також в даних областях налічується близько 5 тисяч козаків з числа звичайних українських громадян. Отаман уточнив, що загиблі в Україні козаки ховаються виключно в Луганській і Донецькій областях, тому що з самого початку вони повідомляють, що бажають бути похованими саме на землі своїх предків.

Незважаючи на те, що козаки є громадянами інших держав, вони приїжджають в Україну, щоб захистити своїх друзів і «родові сторінки».

У свою чергу Водолацький попередив, що якщо буде необхідно, то кількість добровольців з козачих рядів може збільшитися до сотень тисяч. Водолацький повідомив, що козаки прибувають в Україну воювати за терористів і не тільки з Росії, а й Казахстану, Киргизії, Білорусі та ще з 30 інших країн.

Зброю козаки отримують на місцях, — бреше путінський холуй. Отаман розповідає, що донські козаки достатньо ефективні в бойових діях. Він не приховує, що трапляється, коли на блок-постах козаки можуть випити зайвого, але після таких ситуацій завжди проводяться розслідування і наливають по-новій.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-06-2014 22:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100