28.03.2024 14:56 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Росія поставляє десятки танків терористам ДНР. Видео Губарєва

 

 

Бойовики ДНР зізналися, що отримують військову техніку та зброю в Росії, це підтвердив і кремлівський пропагандист Сергій Кургінян.

Відеозапис бесіди Кургіняна з іншими лідерами сепаратистів зі Слов'янська розміщений в мережі інтернет в понеділок.

Самопроголошений начальник штабу зі Слов'янська, який підпорядковується лідеру терористів Ігорю Гіркіну/Стрілкову обурювався, що Росія недостатньо допомагає їм зброєю та технікою.

«Росія надає вам військово-технічну допомогу? Росія не надала вам жодного автомату, кулемета? Ви брешете… Я бачив цю техніку в різних точках, які я через камери не буду називати. Це сучасна бронетехніка, НОНИ, наприклад», — сказав Кургінян.

«А ви знаєте, що ці НОНИ захоплені. З трьох НОН одна не працює, одна захоплена. Можу сказати про гранатомети, про ПТУРси, які мали бути знищені у 2001 році. З гранатометів працює з п’яти – один, ПТУРСи – з чотирьох один» – обурився начальник штабу Стрілкова.

Начальник штабу зі Слов'янська, який відмовився себе називати, повідомив, що лише в Слов'янську вони отримали «три танки і три БМП».

«Мова йде про Слов'янськ, я не кажу про інші міста», — додав він.

У свою чергу самопроголошений лідер сепаратистів Павло Губарєв додав, що на Донбасі «є підрозділи, які озброєні до зубів, але вони не воюють».

«За останні три тижні ми отримали танків 30-40, їх не було раніше», — додав у свою чергу «начальник штабу».

 

На фото російський танк у Сніжному

 

«А бойові розрахунки танкам не потрібні?» – обурився Губарєв.

«Разом з цим доставляються СКС (саморозрядний карабін Симонова), ПТРС (протитанкова рушниця Симонова) часів Великої вітчизняної війни. А чому не поставляються ПТУРси, Хашими (РПГ)? » – обурився начальник штабу Стрілкова.

«Ми зараз переходимо в сферу ПТУРС», — у свою чергу сказав бойовикам Кургінян.

«Це дуже важливо, бо проти нас виставлені купа танків і у нас немає чим бити… з 5 ПТУРСів лише один спрацював», — відповів йому начальник штабу.

«Я вважаю, що до останнього часу військові поставки, які надає громадянське суспільство, а не влада, йшли до вас жахливо... приблизно до 3 липня. Починаючи з цього моменту, вони пішли краще. Їх категорично недостатньо, тому в нас розбіжностей немає. Моя задача переконати російську громадськість, що у вас має бути багато „Фаготів“ (ПТРК), багато „Корнетів“ (ПТРК), надати вам багато „Ігл“, і звичайно, ви маєте отримати не таку автоматичну зброю, як у вас зараз», — сказав Кургінян.

«Думаю, що і зі зброєю ми допоможемо, і будуть ті пристрої, які я назвав, і буде техніка, яка вам необхідна», — сказав він.

Кургінян виконує замовлення Кремля з протидії політичним противникам російської влади. Під час анексії Криму Кургінян організував масову мілітаристську ходу в червоних куртках проти України.

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-07-2014 19:31 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100