24.04.2024 07:04 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Де-юре Валерій Гелетей досі не став міністром оборони: на його присязі немає підпису. 2 фото

 

 

Вступаючи на посаду міністра оборони 3 липня 2014 року після голосування у Верховній Раді, Валерій Гелетей не став ставити свій підпис на тексті присяги міністра, як це передбачено законом про Кабмін.

Як свідчить оригінал присяги, копію якого надано Верховною Радою на запит «Українських новин», документ має надрукований текст присяги, також ручкою вписано прізвище, ім'я та по батькові Гелетея, а також дату «03.07.14 р.». Однак підпис Гелетея відсутній.

 

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 12-07-2014 7:45 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

  • Nataly Kolesnik

    Дай боже нам вибрати нормальний парламент: це дасть можливість змінити все, Не тільки зняти Гелетея, але й того, хто його призначив. Ще коли була передвиборча президенська компанія, я із прихильника Порошенка перетворилась на його заядлого противника: мільйони грошей викинути на білборди, ні одного разу не відвідати схід країни, ні одного разу не прийняти участь у передачі Шустера у широкому форматі. А крім того, майже весь час існування незалежної України, він був державним високопосадовцем і мав бізнесову імперію. Це пряме порушення законів України, це ознаки корупції. Я досі не можу зрозуміти, чому такі очевидні факти залишились поза уваги простих людей, чому вони повірили звичайному піару, за яким не стоять конкретні дії. Тому, що він матеріально підтримував майдан? Так він це робив заради влади, а не тому, що поділяв думки народу.

    Тому, що у нього є управлінський досвід? Але цей досвід негативний: він не знає і не вміє керувати по-новому! Предвиборча компанія показала, що він покладається на інтриги і домовленності, підтримує ділові стосунки з тими, хто дискедитував себе на керівних посадах.

    Всі його дії на посту президента підтверджують це: він діє по-старому, не чує і не хоче чути думку свого народу, маніпулює думкою людей.

    Його стратегія відверто слабка і недалекоглядна: призначив на ключові посади своїх ставлеників, які ще гірше виконують свої обов'язки, ніж попередні. Нічого не зробив для очищення влади. По суті відклав євроінтеграцію, як і Янукович. Зробив ставку на дипломатію, нічого не роблячи для посилення обороноздатності країни. Невже він не розуміє, що на Западі зважають на справи, а не на слова, які б блискучі вони не були.

    Його підковерна гра приносить шкоду країні. Це очевидно всім, хто може самостійно думати.

    Але мене більше хвилює те, що люди вибирають по принципу меншого зла та більшої впізнанності політика. Це може призвести до того, що в парламент прийдуть старі політики або не відомі «кухарки» та «водії». Думаю, що «Самопомічі» потрібно вести як найбільш відкриту політику: публікувати і організовувати обговорення законопроектів, публікувати біографії кандидатів та їх програми в усіх регіонах країни, по всіх округах. Програма партії повинна бути детальна і виставлена на обговорення соцмереж. Члени організації повинні постійно коментувати дії уряду і президента, пропонуючи альтернативне бачення проблем.

    Наприклад, мене дуже цікавить ставлення цієї політсили

    до запропонованих урядом змін до податкового кодексу. Адже вочевидь, що зменшення ставки соціального внеску суттєво знизить доходи бюджету набагато швидше, ніж підприємці почнуть показувати дійсну зарплату. І чи будуть її показувати, не відомо. А що, як разом з цим суттєво підняти мінімальну заробітну плату, законодавчо закріпивши частку заробітної плати у ціні товару, послуги?

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100