29.03.2024 13:35 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

#Росія наказала своїм терористам знищити економіку Донбасу

 

Президент РФ Володимир Путін дав вказівку своїм терористам в Донбасі цілеспрямовано знищувати економіку України.

Про це під час брифінгу заявив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

«Не виключається, що вони далі будуть мінувати мости, естакади, тому що такою є вказівка з Росії. Їх мета – руйнування економіки України. Щоразу, коли вибухає, наприклад, залізничний міст, який жодним чином не використовується для боротьби з терористами в зоні АТО, шахти відрізаються від можливості поставок вугілля, соляні шахти відрізаються від поставок солі, металургійні комбінати перестають отримувати сировину. Завдання – вивести людей на вулиці й зробити їх безробітними. В.Путні не зупиняється ні перед чим для того, щоб створити в Донбасі подальшу зону нестабільності. А розплачуватися за це будуть, на жаль, життями наші громадяни і громадяни Росії, яких він туди посилає», – сказав радник міністра.

А.Геращенко наголосив, що в Україні хороші фахівці з розмінування, які вже проявили себе у звільнених містах. Він також додав, що в рідкісних випадках терористи руйнують мости випадково. «Кілька днів тому п’яні терористи вночі знищили міст поряд з селищем Зуївка. Терористи почули гул трактора, сприйняли його за гул танка, хоча там у той момент нашого танка не було, і підірвали міст, який мав важливе народногосподарське значення в регіоні», – розповів він.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 16-07-2014 12:17 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100