20.04.2024 06:50 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Терорист-смертник підірвав блокпост: загинуло 5, поранено 7 українських військових

Невідомий підірвався у мікроавтобусі біля Кам'янки на Донбасі.

П'ятеро військовослужбовців 39-го батальйону територіальної самооборони Дніпропетровська Дніпро-2 вбиті і 7 осіб поранені при вибуху мікроавтобуса, який протаранив блокпост української армії в Донецькій області. Про це журналістам повідомили представники Самооборони Дніпропетровська.

Зокрема, вибух стався 21 липня 2014 року увечері на блокпосту біля села Кам'янка Ясинуватського району. За попередніми даними, за кермом мікроавтобуса, начиненого вибухівкою, знаходився терорист-смертник.

Цю інформацію також повідомляє штаб АТО на своїй сторінці у Facebook.

«19:40-19:50 до одного з українських блокпостів поблизу населеного пункту Кам'янка під'їхав мікроавтобус і був підірваний самогубцем», — зазначено в повідомленні.

У свою чергу, раніше спікер РНБО Андрій Лисенко, розповідаючи чергову байку про мізерні втрати української армії за добу, повідомив, що під час вибуху начиненого вибухівкою мікроавтобуса на Донбасі загинуло троє військовослужбовців. Відповідаючи на питання, чи був за кермом автобуса смертник, Лисенко відзначив, що ця версія малоймовірна, оскільки ''дуже низька мотивація''.

На інформаційних ресурсах путінських бойовиків інформація про вибух мікроавтобуса відсутня. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за добу в зоні АТО загинуло 13 військовослужбовців.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-07-2014 20:19 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100