28.03.2024 22:31 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

#Порошенко пояснив, чому він не реагує на щоденні обстріли України з території Росії

Україна щодня фіксує обстріл своєї території з Росії, але не відповідає вогнем, аби не спровокувати вторгнення російських військ.

Про це заявив президент України Петро Порошенко на зустрічі з депутатами Європарламенту від «Європейської народної партії» (ЄНП), повідомила прес-служба президента.

«Кожного дня ми фіксуємо артилерійські атаки з російської території. Ми не відповідаємо вогнем в бік російської території. Ми не хочемо дати шанс, щоб через провокацію у Росії з’явилися підстави розпочати вторгнення. Це відповідальна позиція наших військ, за яку ми платимо велику ціну. Тільки вчора українські війська втратили 2 літаки. На жаль, навіть після рішення Європейської Ради, після рішення Європейського парламенту Росія не змінила свого підходу і ми не маємо прогресу в цій ситуації», – заявив президент.

 

Допис у ВКонтакте російського солдата

 

В той же час він наголосив, що події на Донбасі – «не локальна проблема».

«Терористична атака на малайзійський літак тільки підтвердила те, що це – питання глобальної безпеки», – наголосив президент, додавши, що саме такий підхід продемонстрував Європейський парламент.

Нагадаємо, що внаслідок вторгнення російських військ через подібну зрадницьку позицію Турчинова та Яценюка вже окуповано Крим.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-07-2014 9:04 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100