29.03.2024 06:45 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Наталія Вітренко знайдена повішеною в київському готелі?

 

 

Наталія Вітренко знайдена мертвою в київському готелі Fairmont, повідомляє маловідомий Xpinform.ru.

Наталія Вітренко була виявлена ​​її помічником повішеною. Смерть наступила приблизно о 6.00 ранку за Київським часом. Смерть Вітренко в органах правопорядку столиці України поки що не підтвердили, проте, інформацію частково підтвердив Олег Царьов. За словами одного з лідерів сепаратистів, Наталія Вітренко не виходила на зв'язок з учорашнього вечора. «Швидше за все, мова йде про самогубство, але нічого не можна виключати», — зазначив Царьов в інтерв'ю кореспонденту Xpinform.ru в Україні. Наталії Михайлівні Вітренко було 62 роки.

Раніше заступник секретаря РНБО Вікторія Сюмар повідомила, що російські засоби для фінансування сепаратистів в Східних регіонах надходили, в тому числі і на рахунки ВГЖО «Дар життя», яку очолювала лідер ПСПУ Наталія Вітренко.

«Держфінмоніторингом України спільно з СБУ заблоковали фінансову операцію, пов'язану з перерахуванням коштів в сумі 8,1 млн російських рублів (еквівалент 2590000 грн.) З рахунку «Фонду підтримки та захисту прав співвітчизників, що проживають за кордоном (РФ) на рахунок ВГЖО «Дар життя». До «Фонду підтримки та захисту прав співвітчизників, що проживають за кордоном» мають пряме відношення такі російські чиновники, як міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров, депутат Держдуми Отарі Аршба («Єдина Росія»), заступник міністра закордонних справ Григорій Карасін та інші. Керівником ВГЖО «Дар життя» є Вітренко Наталія Михайлівна ..., яка відразу після переказу коштів зробила кілька гучних заяв на підтримку сепаратистів », — пише вона на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Сюмар також нагадала, що заблокована фінансова операція з перерахуванням 100,00 млн російських рублів (еквівалент 31940000. грн.) З рахунку однієї з структур Міністерства оборони Росії на рахунок донецької компанії.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-08-2014 8:28 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

  • Борис Крячек

    Щось у Конотопської відмачки пішло не так? Мабуть...

  • Григорій Dupack

    Аби вони скоріше всі вивішалися,щоб пришвидшити кінець цій війні!

  • Виктор Петров

    Никто и не заплачет.

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100