20.04.2024 03:41 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Cитуація на Донбасі ідентична ситуації там в 1917 році

 

Нинішня ситуація на Донбасі ідентична ситуації там в 1917 році, коли теж так звані «місцеві» розбавлені із російськими більшовиками, з гуманітаркою і зброєю із Москви захопили владу і створили так звану УРСР.

Ми не визнавали тоді, що на Сході війна з Росією, називаючи це громадянською війною, за що потім поплатилися мільйонами жертв, тож сьогодні мусимо визнати україно-російську війну, вказати на прямого ворога, тільки тоді буде прогрес у війні.

Влада цього не робить, боїться, хоч українців поливають із «Градів» з території Росії ледь не щодня.

Росія ворог, але не меншим ворогам є для українського народу влада України. Після Майдану життя в країні по вині цієї влади лише погіршувалось: втарта Криму без жодного пострілу і економічного спротиву, мовчанка в перші дні захоплення Донбасу, що призвело до тисяч жертв, недолуге управління АТО, коли літаки збиваються, військові потрапляють в оточення, а Донбас як і раніше під терористами. Крім того, влада нічого не зробила задля виходу з економічної кризи: ціни на все ростуть, тарифи підвищуються, робочі місця не створюються, гривня падає. Про люстрацію й реформи взагалі всі мовчать, прикриваючись війною, прогрес в якій влада спеціально не робить.

Мусимо запамятати тих, хто зрадив Небесну Сотню і тримає країну в економічній кризі.

Жодного голосу їм на виборах!

 

 

Роман Коломієць

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-08-2014 12:15 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

  • Nataly Kolesnik

    Цілком згодна з автором: потрібні нові, але перевірені обличчя в парламенті, уряду, в місцевій владі! Потрібна об'єктивна і повна інформація про всіх кандидатів, щоб не помилитись у виборі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100