20.04.2024 07:56 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Батальйон «Донбас» та 93-та ОМБР потрапили в оточення російських десантників під Іловайськом. 2 фото

Батальйон «Донбас» та 93-та ОМБР, які ведуть бої в Іловайську, у середу так і не отримали підкріплення і фактично оточені бойовиками.

Про це повідомив журналіст Олександр Глядєлов, який перебуває разом з бійцями АТО в місті.

«Серед силовиків є загиблі і поранені. При спробі вивезти їх із зони бойових дій, бійці АТО потрапили в засідку терористів. В результаті число жертв збільшилася. Разом з тим, журналісти не називають точну кількість втрат силовиків за сьогодні... На даний момент Іловайськ відрізаний від надходження боєприпасів і підкріплення», — повідомив журналіст, додавши, що бійці ВСУ та Національної гвардії вважають, що вище керівництво «пустило їх в розхід».

Хоча бійці батальйону «Донбас» і відзначають прекрасну роботу артилерії ЗСУ, якій впродовж дня вдалося звільнити один з підходів до Іловайськ, однак батальйони «Азов» і «Дніпро», вже підходили до місця подій, відмовилися заходити в місто, тож підкріплення хлопцям так і не надійшло.

«Таким чином, українські силовики не отримали очікувану підмогу і боєкомплекти», — відзначає журналіст.

У другій половині дня кілька одиниць бронетехніки сепаратистів атакувало будівлю, в якій базуються українські силовики, випустивши по будівлі весь боєкомплект. Бійцям «Донбасу» вдалося вогнем у відповідь підбити одну бронемашину. Атаки з боку бойовиків тривають.

Як повідомлялося, починаючи з 19 серпня 2014 року знаходяться в Іловайську бійці «Донбасу» через журналістів неодноразово просили штаб про підкріплення.

Раніше про російських десантників, п’ятеро з них взяті в полон під Іловайськом, у своєму Facebook написала журналіст Михайлина Скорик.

«В Іловайську воюють російські ВДВшники. Два дні тому батальйон „Донбас“ взяв під контроль стратегічну дорогу на Донецьк і досі утримує позиції у важких боях», — написала вона.

«19 серпня наші бійці взяли в полон 5 терористів — всі з ВДВ Росії. Один зізнався: у нього 60 тисяч кредиту, взяли на гачок і так відправили в Україну», — додала Скорик.

 

Максімов Ілля, російський десантник, який потрапив у полон https://vk.com/id95243113

 

 

Натисніть, щоб збільшити

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-08-2014 9:48 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

  • Валерий Соколов

    долг только родине,говоришь? ну вот и отдал.

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100