16.04.2024 12:58 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Як тернопільського бійця Миколу Озарука, який повертався із зони #АТО, катували працівники міліції Авакова

Натисніть, щоб збільшити

 

Миколу Озарука, який повертався із зони АТО в Тернопіль, в Павлограді принижували працівники транспортної міліції. Чоловіка арештували і вивели з потяга у самих трусах. Боєць простояв так на пероні близько години поки міліціонери встановлювали його особу.

Випадок трапився днями, коли Микола Озарук, боєць батальйону “Донбас”, повертався додому на Тернопільщину зі Сходу. Чоловік віз з собою свої патрони, зброю і ніж.

— В Павлограді до мене підійшли працівники транспортної міліції. Побачили, що я лежу в трусах, відпочиваю. Я кажу: ”Зараз вам дам документи”. Вони побачили, що у мене є зброя, амуніція і моментально накинулись. Я навіть не встиг нічого витягнути, – розповідає журналістам Микола Озарук. – Не дивлячись на документи на мене одягли наручники, штовхали, били, чуть не кинули з поїзда головою вниз.

Чоловік розповідає, що у трусах на пероні він простояв півгодини. На нього дивились всі люди, які стояли на пероні, а міліціонери так і не переглянули документи, бо чекали начальників.

— Через півгодини прийшло начальство. Я так і стояв у трусах і в наручниках. Три рази просив, щоб мені їх попустили, а мені ще більше ці наручники затягували. Я до полоненого на Сході краще ставився, ніж поставились до мене, — коментує снайпер Микола Озарук. – Потім вже дали можливість показати документи. Проте, якийсь майор подивився на моє посвідчення резервіста і сказав: “Этой бумажкой можешь подтереть себе *опу”.

Після цього бійця відпустили, але сказали, що не можна возити з собою зброю, хоч в Миколи Озарука був відповідний дозвіл, і вилучили патрони.

— Мене принизили до такої степені, що я відчував себе, як самий гірший се*ливий кіт. То виходить майор більше знає за Авакова, а це посвідчення нічого не вартує і його можна просто викинути, – каже Микола.

Зараз чоловік перебуває вдома, проте за кілька тижнів знову збирається вирушити в зону АТО працювати снайпером.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-08-2014 20:15 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100