29.03.2024 02:43 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

З Росії територію України атакували 30 танків

 

 

Російські регулярні війська увійшли на територію України зі сторони Таганрога.

Про це повідомляють прикордонники і бійці добровольчих батальйонів, які зараз в тому районі, пише на своїй Facebook-сторінці журналіст Роман Бочкала.

Згідно з інформацією, угрупування розпочали вторгнення 25 серпня 2014 року увечері через поля в напрямку Маркіно. Саме там стався прорив.

З боку Росії увійшли 30 танків, легкоброньована техніка та жива сила. Вони знаходяться на 8 кілометрів углиб української території. Контролюють 6 прикордонних сіл. Зокрема, такі, як Маркіно, Щербак, Рози Люксембург.

Як відзначає Бочкала, окупанти виставляють блокпости, залишаючи на кожному по 3 танка і 2 БТР, взвод особового складу, і просуваються далі. В передмісті Новоазовська чутні постріли. На захоплених територіях, російські військові не приховують знаків розрізнення.

Вслід за ними з території Російської Федерації, повідомляє журналіст, увійшли представники терористів «ДНР». Вони просять місцеве населення кілька днів перечекати «неспокійну ситуацію», і обіцяють, що потім «все буде добре, буде своя республіка».

«Українські військові змушені відступати під натиском артобстрілів тому числі з установок „Град“. Є втрати серед прикордонників і бійців батальйонів тероборони, а також тяжкопоранені. Наші бійці просять підмогу і важку техніку. Інакше, кажуть, не зможуть утримати Новоазовськ. У разі втрати Новоазовську, дорога на Маріуполь, за їхніми словами, буде відкрита», — відзначає журналіст.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-08-2014 19:52 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100